FILTRU DE APA AQUAPHOR TOPAZ CU MONTARE LA ROBINET, 750 LITRI 750 LT

Adauga un review

60.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru de apa pentru conectare la baterie cu cartus. Cartusul filtrant are la baza un amestec de carbune activ si absorbant microfibros Aqualen, indeparteaza clorul activ si substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu, pastrand PH-ul si componenta minerala.
Filtrul cu un diametru exterior de 55 mm are la partea superioara un calendar unde este trecuta data la care trebuie schimbat, poate fi montat la un robinet cu filet interior (M24X1) sau cu filet exterior (M22X1).
Temperatura de exploatare este de 5 pana la 40 grd C.
Debitul filtrului este de 0.3 l/min

Calitatea apei pe care o bem nu trebuie să mai fie o problemă pentru noi. Compania AQUAPHOR a realizat un filtru de apă care asigură purificarea extrem de mare a apei menajere. Filtrul TOPAZ elimină clorul din apă, substanțele organice și microorganismele, astfel încât dvs veți beneficia de cea mai bună apă potabilă posibilă!

Filtrul se montează la robinet și are o capacitate totală de filtrare de 750 litri. Acesta este prevăzut cu un calendar în partea de sus pentru a vă reaminti când este timpul să schimbați cartușul. În acest mod nu veți uita să îl schimbați pentru a putea să beneficiați de calitățile excepționale ale apei purificate.

Sănătatea noastră depinde în bună măsură de apa pe care o consumăm. De multe ori apa potabilă furnizată de rețelele locale de distribuție nu are un gust tocmai plăcut și poate conține elemente ce în timp pot dăuna funcționării normale a organismului nostru. Cu ajutorul acestui filtru scăpați de price grijă privind apa pe care o consumați.

Apa îmbuteliată presupune costuri inutile și efort prea mare de cele mai multe ori. Destul de frecvent nici nu cunoaștem dacă sursa apei este cea indicată, și chiar dacă este veritabilă, chiar și apa îmbuteliată tot conține anumite cantități de minerale care pot fi periculoase pentru sănătatea noastră. Căratul frecvent al sticlelor îmbuteliate este o corvoadă și este destul de neplăcut. Apoi, după utilizarea acestora, rămân pet-urile goale care trebuiesc dispensate în mod corect, dacă se poate.

Cu ajutorul filtrului scăpați de grija aprovizionării cu apă și dispuneți după bunul plac, oricând aveți nevoie, de apa potabilă necesară pentru a vă potoli setea. Apa filtrată este ideală pentru consumul zilnic de apă și pentru gătit. Gustul preparatelor, al ceaiului și al cafelei va fi mai bun și mai plăcut.

Simplu de instalat, ușor de utilizat și foarte practic, filtrul de apă TOPAZ de la AQUAPHOR va furniza apa potabilă exact așa cum o doriți, pură, cristalină și sănătoasă!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP TOPAZ
LATIME [MM] 95 MM
INALTIME [MM] 132 MM
MASA 0.36 KG KG
CAPACITATE FILTRARE 750 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri