FILTRU DE APA AQUAPHOR MORION PE BAZA DE OSMOZA INVERSA CU MINERALIZARE CU MINERALIZATOR

(1) Adauga un review

1,350.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru de apa cu dubla mineralizare, pe baza de osmoza inversa, destinat pentru eliminarea sarurilor din apa potabila, retinerea
impuritatilor mecanice, coloidale, organice, radionuclizi, bacterii, virusi, precum si pentru dedurizarea apei si mineralizarea
apei.
Acesta este confectionat pe baza tehnologiei carbon-bloc din carbune activ de cocos, argint si aqualen. Este compact si
functioneaza chiar si la o presiune mica fara a fi necesara montarea unei pompe. Nu este nevoie de rezevor separat, astfel
economisind spatiu in bucatarie.
Avantajele fata de produsele de pe piata:
- Functioneaza la presiune mica -1,7 atm
- Filtru AQUAPHOR contine Aqualen
- Este compact
- Dubla mineralizare
- Certificari: NSF, Aviz Sanitar al Ministerului Sanatatii nr.19CRSPB/31.10.2012
Setul este alcatuit din:
- corpul filtrului ce contine suportul in care se monteaza rezervele
- rezerva, proiectata pentru prefiltrarea mecanica a apei, retinand impuritati
- rezerva K1-02, proiectata pentru prefiltrarea mecanica a apei, retinand impuritati
- rezerva membranei osmozei inverse, care elimina din apa impuritati organice si neorganice, saruri, bacterii, virusi si
dedurizeaza apa.
- rezerva K1-07M (mineralizator), care imbogateste apa purificata cu minerale : anioni : Ca2+ - 34 mg/l, Mg2+ - 12 mg/l, Na +
-22mg/l, K+ -8,5mg/l.
- furtun JG de 3/8" cu diametrul 9.5 mm
- furtun JG de 1/4" cu diametrul 6.35 mm
- teu din alama
- robinet pentru apa filtrata, cu ventil din ceramica
- colier
- dop folosit doar la spalarea rezervelor.
Debitul este dat la o temperatura de functionare de 25 de grade celsius si o presiune de 4 bar

Cu totii stim ca apa imbuteliata nu este o solutie sustenabila si apa oceanelor este deja contaminata de plasticul aflat in descompunere. In loc sa folosim apa care curge la robinet am fost indreptati catre folosirea apei imbuteliate chiar daca asta ne afecteaza buzunarul pe termen scurt si mediul inconjurator pe termen lung. Folosirea unui filtru este o solutie simpla pentru folosirea in siguranta a apei de la robinet. Filtrarea apei pe baza de osmoza inversa este recunoscuta ca una din cele mai bune metode de purificare a apei. Pentru a beneficia de avantajele osmozei inverse cu un sistem simplu care nu ocupa foarte mult spatiu va recomandam filtrul de apa de la Aquaphor.

filtru-OSMOZA-INVERSA-MORION

osmoza-inversa-schemaAvand un design elegant, filtrulse potriveste perfect in masca de la chiuveta si elimina din apa elementele chimice nedorite (Fier, Sodiu, Mercur, Zinc, Calciu, Siliciu, Clor, etc.), compusi chimici organici si anorganici (hidrocarburi, ierbicide, pesticide, cloruri, sulfati, nitriti, azotati, etc.) si impuritati microbiologice de tipul virusurilor, bacteriilor si chisturilor. Apa imbogatita cu Mg, K si alte minerale necesare organismului este supusa dublei mineralizari. Functioneaza si la o presiune de 1.5 atm Filtru de apa cu mineralizator, pe baza de osmoza inversa, destinat pentru eliminarea sarurilor din apa potabila, retinerea impuritatilor mecanice, coloidale, organice, radionuclizi, bacterii, virusi, precum si pentru dedurizarea apei si mineralizarea apei. Filtrul este compact instalarea fiind facila iar spatiul ocupat este mult redus in comparatie cu sistemele clasice de Osmoza Inversa.

Setul este alcatuit din: - corpul filtrului ce contine suportul in care se monteaza rezervele - rezerva, proiectata pentru prefiltrarea mecanica a apei, retinand impuritati - rezerva K1-02, proiectata pentru prefiltrarea mecanica a apei, retinand impuritati - rezerva membranei osmozei inverse, care elimina din apa impuritati organice si neorganice, saruri, bacterii, virusi si dedurizeaza apa. - rezerva K1-07M (mineralizator), care imbogateste apa purificata cu minerale : anioni : Ca2+ - 34 mg/l, Mg2+ - 12 mg/l, Na + -22mg/l, K+ -8,5mg/l. - furtun JG de 3/8" cu diametrul 9.5 mm - furtun JG de 1/4" cu diametrul 6.35 mm - teu din alama - robinet pentru apa filtrata, cu ventil din ceramica - colier - dop folosit doar la spalarea rezervelor. Presiunea din conducta de apa este cuprinsa intre 2 si 6 bar. Domeniul temperaturii apei este intre 5 si 38 grade celsius. Capacitatea maxima a membranei la o temperatura de 25 de grade celsius si o presiune de 4 bar este de 7.8 l/h.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

filtru de apa osmoza inversa

Mai multe

Specificatii tehnice

FURNIZOR AQUAPHOR PURITY SRL
TIP MORION
DEBIT ZILNIC 198 L/ZI
DEBIT 7.8 L/H
PRESIUNE MINIMA [BAR] 2
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 38
LATIME [MM] 190 MM
INALTIME [MM] 420 MM
LUNGIME [MM] 371 MM
MASA [KG] 6.2
CULOARE ALBA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review