FILTRU DE APA AQUAPHOR MODERN 2 CU MONTARE LA ROBINET, 4000 LITRI 4.000 LT

(4) Adauga un review

190.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru de robinet pentru apa cu cartus tip B200 care sta la baza unui amestec de carbune activ si absorbant microfibros Aqualen. Acesta este alcatuit din doua semicarcase si un comutator. Filtrul are un calendar pozitionat in partea de sus, unde este trecuta data calendaristica in care acesta trebuie schimbat. Poate fi instalat la robinet cu filet interior, la robinet cu filet exterior sau la robinet fara filet. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Indeparteaza 100 % clor activ si aproximativ 99 % din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu. Debitul de filtrare este de 1.2 l/min

Filtru de apa aquaphor modern 2

Aquaphor Modern M2 - pentru apa mai putin dura. Include un set de cartuse B200.

Design elegant, carcasa  de culoare alba clasica. Un cadou excelent si potrivit pentru oricine,     „AQUAPHOR MODERN” se instaleaza aproape de chiuveta si se monteaza la robinet doar pe durata de filtrare a apei sau cu comutatorul C21 inclus. În garnitura filtrului intra bucsa pentru robinete cu filet (BR3) pe durata utilizarii filtrului, bucsa se afla permanent la robinet, iar filtrul se conecteaza în caz de necesitate.

„AQUAPHOR MODERN” cu comutator C21 se monteaza fix la robinetul cu filet. Comutatorul contribuie la dirijarea  apei sau spre filtru, sau spre robinet, ceea ce va scuteste de necesitatea de conectare si deconectare  permanenta a filtrului.

 Garnitura cu doua module de filtrare detasabile (situate în partile de sus si de jos ale filtrului de apa) trebuie schimbata dupa epuizarea randamentului.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP MODERN 2
LUNGIME [MM] 58 MM
LATIME [MM] 95 MM
INALTIME [MM] 132 MM
CAPACITATE FILTRARE 4000 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (4 review-uri)

Adaugă un review