FILTRU DE APA 10 ALBASTRU AQUAPHOR 1-01/ CARTUS PP INCLUS

(1) Adauga un review

110.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Prefiltru de magistrala pentru apa rece. Este folosit pentru retinea impuritatilor insolubile si a sedimentelor, precum nisip si rugina, aparute ca urmare a imbatranirii conductelor. Sitemul QUICK DISCONNECT permite schimbarea modulului fara unelte. In functie de gradul de contaminare al apei se poate folosi modul pe baza de polipropilena cu porozitate de 5 sau de 20 microni. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Are racord de 3/4 sau 1/2 toli. Carcasa este de culoare albastra. Presiunea maxima de functionare este de 6.3 bar

Filtrul AQUABOSS de culoare albastră este soluția perfectă pentru obținerea apei pentru uz casnic sau industrial.

Apa furnizată prin intermediul grupurilor de pompare necesită o purificare prealabilă înainte a putea fi utilizată pentru activități curente, iar în cazul în care există racordare la sistemul național, apa trece de multe ori prin conducte vechi și insalubre.

Filtrul are în componența sa un cartuș special prin care este realizată epurarea apei. Cartușul este conceput pentru a separa corpurile solide din apă ce depășesc 5 microni, împiedicându-le să ajungă în conductele destinate uzului. 

Carcasa filtrului se instalează pe conducta de alimentare cu apă rece. Pentru purificarea apei de nisip, rugina si alte impuritati mecanice, în filtru se montează cartuse din polipropilena cu densitate diversă (20 si 5 microni), în functie de gradul de impurificare a apei. Acestea pot fi folosite pentru toate filtrele standard cu lungimea de 254 mm (10”)

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP AQUABOSS 1-01
LUNGIME [MM] 215 MM
LATIME [MM] 125 MM
INALTIME [MM] 385 MM
MASA 1 KG KG
CAPACITATE FILTRARE 6000 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review