FILTRU AUTO-CURATARE 'DEPURA CYCLON 700' PT. APA POTABILA PP ,1'' FI, 3,5mc/h

Adauga un review

  • Cod produs: 47FD0012
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

790.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru cu autocuratare ce permite retinerea particulelor de nisip sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Apa patrunde in filtru tangential cu acesta, se creiaza astfel un current circular (ciclon) de apa, care va decanta particulele solide retinute de cartus la baza paharului. Impuritatilor accumulate se vor evacua prin intermediul unui robinet, amplasat la partea inferioara.
Capacul este confectionat din polipropilena cu racorduri din alama, iar vasul (paharul) din plastic SAD.
Include cartus lavabil din INOX 90 microni

Filtrul Depura Cyclon 700 pentru apă rece potabilă oferă un grad înalt de filtrare a impurităților solide și asigură calitatea apei potabile. Acesta poate fi utilizat cu succes în cadrul instalațiilor de apă pentru uz casnic, industrial și comercial. Filtrul are rolul de a elimina din apă componentele solide precum nisip, rumeguș, rugină sau particule metalice.

Filtrul are mecanism de autocurățare, astfel că nu este necesar schimbarea cartușului filtrant. Odată instalat, filtrul poate fi utilizat pe o perioadă foarte mare de timp, fără alte costuri suplimentare. Îl putem utiliza în deplină siguranță pentru orice tip de instalație hidrosanitară, fie că este confecționată din metal sau polipropilenă.

Filtrul se montează cu ușurință și poate fi integrat atât în cadrul instalațiilor racordate la rețeaua publică, cât și în cadrul celor din rețeaua proprie. În acest fel putem beneficia de apă mai curată și mai pură indiferent de tipul instalației sanitare. Apa dură este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane. Din cauza acesteia se produce uzura instalației hidrosanitare mult mai repede decât este normal, aparatele eloctrocasnice precum mașina de spălat rufe sau cea de spălat vase funcționează mult mai slab și se deteriorează des.

Calcarul sau alte particulele care se află în mod normal în apă afectează foarte mult funcționarea sistemului de apă și obiectele sanitare. Filtrul Depura Cyclon 700 se utilizează pentru eliminarea particulelor solide din apă, în prealabil înainte de a utiliza alte tipuri de filtre mai fine. Dacă dorim o puritate mult mai mare a apei potabile este indicat să folosim filtre suplimentare. Filtrul Depura Cyclon 700 este ideal pentru filtrarea în prima etapă a apei, îndepărtând elementele solide și abrazive din apă care pot afecta performanțele altor tipuri de sisteme de filtrare.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA CYCOLN 700
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 1 TOLI
LUNGIME [MM] 130 MM
INALTIME [MM] 380 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 3.5 MC/H
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri