FILTRU AUTO-CURATARE 'DEPURA CYCLON 1000' PT. APA POTABILA PP ,1" FI, 3,5mc/h

Adauga un review

  • Cod produs: 47FD0017
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

670.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru cu autocuratare ce permite retinerea particulelor de nisip sau a altor corpuri solide prezente in apa destinata uzului potabil, tehnologic si industrial.
Apa patrunde in filtru tangential cu acesta, se creiaza astfel un current circular (ciclon) de apa, care va decanta particulele solide retinute de cartus la baza paharului. Impuritatilor accumulate se vor evacua prin intermediul unui robinet, amplasat la partea inferioara.
Capacul este confectionat din polipropilena cu racorduri din alama, iar vasul (paharul) din plastic SAD.
Include cartus lavabil din INOX 90 microni

Filtru pentru apă potabilă, cu cartuș prevăzut cu sită lavabilă, utilizat în cadrul instalțiilor de apă rece potabilă. Filtrul Depura Cyclon 1000 poate fi montat atât în cadrul instalației de apă rece racordată la o sursă publică de apă, cât și la una în regim propriu.

Filtrul elimină particule mai mari de 90 de microni, cum ar fi nisipul, rugina, calcarul, rumegușul. Este foarte util pentru purificarea apei dure, calcaroase sau în cazul în care instalația hidrosanitară este formată conducte metalice și învechite.

Apa dură reprezintă motivul principal care cauzează defecțiuni instalațiilor sanitare. Depunerile de pe interiorul conductelor de apă ajung în apa pe care o consumăm și pot crea diverse afecțiuni. Filtrul Depura Cyclon 1000 contribuie la ameliorarea calității apei potabile, oferind mai multă siguranță pentru consumul regulat al acesteia.

Filtrul are avantajul că este alcătuit dintr-un cartuș cu sită lavabilă și cu sistem de auto-curățire. Astfel nu este necesar să schimbăm frecvent cartușul, ci îl putem refolosi fără nici o problemă întreaga perioadă de utilizare a filtrului. În acst fel putem beneficia de apă curată și sănătoasă ori de câte ori avem nevoie.

Achiziționarea filtrului Depura Cyclon 1000 este o modalitate de a beneficia de apă potabilă în mod constant. Nu va mai fi necesar să cumpărăm apă îmbuteliată și să cărăm sticle greoaie zilnic. Vom scăpa astfel și de neplăcerile reciclării și dispensării sticlelor de plastic.

Prin intermediul filtrului Depura Cyclon 1000 putem fi convinși de calitatea apei pe care o consumăm. Apa purificată este potrivită atât pentru băut, cât și pentru spălat. Filtrul nu se utilizează pentru curățarea apei calde, fiind conceput pentru temperaturi ale aoei de până la 40 de grade celsius.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DEPURA CYCOLN 1000
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 1 TOLI
LUNGIME [MM] 130 MM
INALTIME [MM] 430 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT CARTUS INOX 90 MIC 3.5 MC/H
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri