FILTRU ANTICALCAR MAGNETIC ANTIKAL 3/4"

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 47FA0002
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

125.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Filtru magnetic anticalcar, ce functioneaza pe baza unui principiu fizic utilizat in tehnologia magnetilor permanenti. Dispozitivul in sine este alcatuit dintr-un cilindru metalic in interiorul caruia se gasesc mai multe bare, cu proprietati magnetice permanente, rezistente la temperaturi inalte si factori agresivi.
La trecerea apei prin acest dispozitiv, campul magnetic foarte puternic provoaca disocierea moleculara a sarurilor dure (ioni de calciu si magneziu), transformand cristalele de calciu intr-un precipitat de forma unei pulberi foarte fine,
care este mentinuta in suspensie, prevenind astfel formarea crustelor calcaroase

Filtrul anticalcar Antikal Medium se utilizează pentru a elimina din apă sărurile de calciu și magneziu. Filtrul funcționează pe bază de magneți care separă impuritățile și le împiedică să creeze depuneri pe interiorul instalației de apă. Depunerile de calcar afectează foarte grav instalația de apă sau sistemul de încălzire, precum și obiectele sanitare sau mașina de spălat. Calcarul contribuie la deteriorarea prematură a instalației și a aparatelor. Apa dură este un factor care reduce eficiența sistemului de încălzire și duce la creșterea consumului de energie.

Utilizarea filtrului anticalcar Antikal Medium contribuie la creșterea duratei de viață a instalației de apă și a aparatelor electrocasnice, precum și la eficiență energetică mai ridicată. Filtrul împiedică formarea stratului de calcar pe suprafețele care intră în contact cu apa. Apa dură este o problemă pentru multe persoane. Acesta duce la stricarea mașinii de spălat, a boilerului, a centralei termice, a bateriilor de baie sau bucătărie. Calcarul este responsabil și pentru îngălbenirea inestetică a chiuvetei, a căzii de baie sau a vasului de toaletă.

Cu ajutorul filtrului anticalcar putem economisi foarte mulți bani și ne putem bucura de mai mult confort pentru mai mult timp. În timp, majoritatea aparatelor necesită reparații sau înlocuirea totală. Acest lucru presupune costuri foarte ridicate. Pentru a scăpa de acest inconvenient este de ajuns să folosim filtrul anticalcar cu funcționare pe bază de magneți. Acesta se montează cu ușurință și nu trebuie înlocuit la o anumită perioadă de timp. Apa dedurizată este mult mai bună pentru spălat, gătit sau consum. Datorită filtrului anticalcar ne vom putea bucura de haine mai curate și mai moi, pe piele și păr mai srălucitoare și de presiune foarte bună a apei.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ANTIKAL MEDIUM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PIERDERE DE SARCINA [BAR] 0.2
DEBIT 2.5 MC/H
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 90
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
DIAMETRU [MM] 42 MM
LUNGIME [MM] 82 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review