FILTRU ANTICALCAR MAGNETIC ANTIKAL 3/4"

(1) Vezi review-uri

 • Cod produs: 47FA0002
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEL

140.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Vezi mai mult

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Filtru magnetic anticalcar, ce functioneaza pe baza unui principiu fizic utilizat in tehnologia magnetilor permanenti. Dispozitivul in sine este alcatuit dintr-un cilindru metalic in interiorul caruia se gasesc mai multe bare, cu proprietati magnetice permanente, rezistente la temperaturi inalte si factori agresivi.
La trecerea apei prin acest dispozitiv, campul magnetic foarte puternic provoaca disocierea moleculara a sarurilor dure (ioni de calciu si magneziu), transformand cristalele de calciu intr-un precipitat de forma unei pulberi foarte fine,
care este mentinuta in suspensie, prevenind astfel formarea crustelor calcaroase

Filtrul anticalcar Antikal Medium se utilizează pentru a elimina din apă sărurile de calciu și magneziu. Filtrul funcționează pe bază de magneți care separă impuritățile și le împiedică să creeze depuneri pe interiorul instalației de apă. Depunerile de calcar afectează foarte grav instalația de apă sau sistemul de încălzire, precum și obiectele sanitare sau mașina de spălat. Calcarul contribuie la deteriorarea prematură a instalației și a aparatelor. Apa dură este un factor care reduce eficiența sistemului de încălzire și duce la creșterea consumului de energie.

Utilizarea filtrului anticalcar Antikal Medium contribuie la creșterea duratei de viață a instalației de apă și a aparatelor electrocasnice, precum și la eficiență energetică mai ridicată. Filtrul împiedică formarea stratului de calcar pe suprafețele care intră în contact cu apa. Apa dură este o problemă pentru multe persoane. Acesta duce la stricarea mașinii de spălat, a boilerului, a centralei termice, a bateriilor de baie sau bucătărie. Calcarul este responsabil și pentru îngălbenirea inestetică a chiuvetei, a căzii de baie sau a vasului de toaletă.

Cu ajutorul filtrului anticalcar putem economisi foarte mulți bani și ne putem bucura de mai mult confort pentru mai mult timp. În timp, majoritatea aparatelor necesită reparații sau înlocuirea totală. Acest lucru presupune costuri foarte ridicate. Pentru a scăpa de acest inconvenient este de ajuns să folosim filtrul anticalcar cu funcționare pe bază de magneți. Acesta se montează cu ușurință și nu trebuie înlocuit la o anumită perioadă de timp. Apa dedurizată este mult mai bună pentru spălat, gătit sau consum. Datorită filtrului anticalcar ne vom putea bucura de haine mai curate și mai moi, pe piele și păr mai srălucitoare și de presiune foarte bună a apei.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL ANTIKAL MEDIUM
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PIERDERE DE SARCINA [BAR] 0.2
DEBIT 2.5 MC/H
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 90
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
DIAMETRU [MM] 42 MM
LUNGIME [MM] 82 MM
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review