FILTRU ANTICALCAR "DOSAPHOS DIMA" 1/2"

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 47F 0009
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

380.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Unitate de dozare utilizata pentru a reduce formarea depunerilor de calcar si pentru a prevenii coroziunea in incalzitoarele de apa, cazane, masini de spalat si masini de spalat vase. Datorita formei sale speciale, poate fi usor instalat in spatii mici.
Sunt realizate din alama cromata si material plastic in conformitate cu specificatiile pentru apa potabila

Cu ajutorul filtrului anticalcar Dosaphos Dima sunt înlăturate foarte eficient particulele calcaroase și alte minerale care se află în apă. Filtrul se montează la capătul instalației de apă care alimentează locuința. Apa dură sau calcaroasă reprezintă principalul motiv al deteriorării aparaturilor, a instalației și a obiectelor sanitare. Înlăturarea calcarului din apă asigură o durată de viață mult mai îndelungată a instalației hidrosanitare și menține eficiența ridicată a sistemului. Dimensiunile reduse ale filtrului permit montarea acestuia chiar dacă spațiul este îngust. Astfel nu va fi un inconvenient să instalăm filtrul acolo unde este necesar. Apa dură este o apă bogată în săruri de Calciu și Magneziu. Deși aceste minerale nu reprezintă un risc pentru sănătatea noastră, o concentrație ridicată produce pagube semnificative aparatelor și instalației de apă și duce la costuri ridicate pentru exploatarea acestora.

filtru anticalcarDepunerile de calcar afectează în special mașinile de spălat rufe, mașinile de spălat vase, orice aparat casnic de încălzit apa și afectează randamentul instalației termice. Prevenirea depunerilor este importană pentru menținerea performanțelor sistemului termic și hidrosanitar, precum și pentru reducrea consumului de energie. Țevile de apă pot suferi deteriorări serioase ca urmare a depunerilor de calcar. Acest lucru șubrezește structura acestora și le face vulnerabile la acțiunea substanțelor corozive. De asemenea, conductele afectate de calcar sunt predispuse să se spargă în condiții de temperaturi negative, având o rezistență mult mai slabă. Filtrul anticalcar asigură funcționarea normală a sistemului, protejând instalația de apă, aparatele casnice și obiectele sanitare. Filtrul anticalcar Dosaphos Dima realizează filtrarea apei fără utilizarea cartușelor. Astfel acesta nu necesită schimbarea regulată a cartușelor, funționând în regim permanent.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DOSAPHOS DIMA
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU FLUID [°C] 5
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 10
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 70 MM
INALTIME [MM] 200 MM
PIERDERE PRES. LA DEBIT NOM. [BAR] 0.2
DEBIT NOMINAL [M3H] 1.5 MC/H
AUTONOMIE 12-15 MC
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

2.00 (1 review)

Adaugă un review