ETAJERA SQUARE, ALAMA CROMATA/STICLA, L.60xA.12.5cm

Adauga un review

83.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

O baie frumos decorată este o baie bine organizată. Pentru a evita împrăștierea produselor și obiectelor pentru toaleta zilnică peste tot prin baie, etajera SQUARE ne vine în ajutor.

Realizată din alamă cromată cu sticlă, etajera completează cu eleganță orice tip de decor. Se potrivește în orice tip de baie, accentuând finețea și rafinamentul acesteia. Designul acesteia urmărește linii geometrice, simple și precise, perfecte pentru băile minimaliste.

Având lungimea de 60 cm și lățimea de 12,5 cm, etajera SQUARE oferă spațiu suficient pentru depozitarea produselor. Este rezistentă și robustă, fiind confecționată din sticlă specială, care rezistă mediului tipic din încăperea de baie. Cu ajutorul acesteia putem avea la îndemână produsele destinate igienei și îngrijirii care fac parte din rutina noastră zilnică.

Nu vom mai avea de-a face cu toate acele produse înșirate de-a lungul lavoarului, sau aflate în locuri mai greu accesibile. Etajera SQUARE se montează cu ușurință în orice loc dorim, ideal fiind să fie amplasată în apropierea oglinzii și a lavoarului. În acest fel putem să ne desfășurăm rutina matinală fără nici un disconfort și într-un timp mai scurt.

Suportul cromat are proprietăți anticorozive și antibacteriene. Acesta oferă susținere viguroasă pentru toate obiectele depuse și oferă și protecție împotriva răspândirii bacteriilor. Sticla este de asemenea un material excelent pentru accesorizarea băii, căci are o suprafață foarte netedă care împiedică bacteriilor să se fixeze.

Etajera SQUARE completează perfect dotarea încăperii de baie, fiind practică, sigur de utilizat și foarte elegantă.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri