ELEMENT CALORIFER DIN ALUMINIU, VISION, 600 x80mm, 161.2W

(1) Adauga un review

34.90 LEI / ELE TVA inclus

ELE
Adauga in cos
  • Garantie 36 luni - montat in instalatie propie / 120 luni - montat in instalatie centralizata
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Element de calorifer din aluminiu ce functioneaza cu agent termic apa calda sau abur(vapori).
Acesta detine certificat de performanta conform EN 442-2, eliberat de Politehnica din Milano, entitate universitara recunoscuta la nivel international pentru activitatile sale de cercetare.
Procesul de vopsire este realizat prin strat dublu: prin anaforeza si prin pulberi, astfel elementul este rezistent la coroziune iar vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului.
Acesta are dop inovativ asamblat prin tehnologia termoelectrica.
Datorita procesului de fuziune termoelectrica, aluminiul din zonele de imbinare intre dop si radiator, este mai uniform si se integreaza in mod perfect cu corpul radiatorului.
Fuziunea termoelectrica este realizata la temperaturi controlate care previn formarea porozitatilor si a reziduurilor de sudura.
Rezultatul este un radiator care se prezinta ca si un corp unic 100% din aluminiu, mai rezistent si mai fiabil.
Alte avantaje a tehnologiei termoelectrice:
-Nu se produc depuneri n partea inferioara a radiatorului
-Lipsa totala de reziduuri de sudura n interiorul camerei de apa
-Finisare imbunatatita, fara bavuri externe
-Rezistenta mecanica marita
-Proces ecologic, fara risipa de material.

Vino în magazinele Romstal si ia-ti calorifere din aluminiu Romstal Vision, produse de calitate inalta pentru instalatiile tale de incalzire interioare. Alege elementele din aluminiu de dimensiune 600x100mm sau 500x100mm, care se vor incadra perfect in orice tip de amenajare a locuintei. Gama de dimensiuni va permite acoperirea in totalitate a suprafetei de sub ferestrele din casa, indiferent de marimea acestora. Alegand dimensiunea potrivita veti putea incalzi aerul din camera mult mai uniform.

Caloriferele Romstal Vision din aluminiu nu numai ca arata excelent dar au si o rezistenta foarte buna la coroziune. Vopseaua a fost atent selectionata pentru a garanta un produs de calitate superioara. Procesul de vopsire este realizat prin strat dublu: prin anaforeza si prin pulberi, astfel elementul este rezistent la coroziune iar vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Caloriferul Vision are un randament termic ridicat si confera utilizatorului atat confort termic ridicat cat si costuri mici de exploatare. Are un pret accesibil si au avantajul ca sunt uşor de montat. Aceste calorifere din aluminiu Romstal Vision se incalzesc foarte repede asigurandu-va imediat confortul necesar. Ele se numara printre cele mai populare surse de radiere a caldurii. Sunt cele mai usoare calorifere astfel ca montajul si interventiile ulterioare precum aerisirea si curatarea se fac cu maxima usurinta. Caloriferele din aluminiu se formeaza din elementi si astfel dimensionarea lor devine o joaca de copii.

Elementul de caloriferul din aluminiu adoptat sub brandul propriu este produs prin turnarea sub presiune a unui aliaj de aluminiu, proces desfasurat in conformitate cu standardele europene. Finisat cu vopsea de calitate el are o durata de viata mare datorita proprietatii aliajului de aluminiu de a forma un strat de oxid insolubil in apa, care se depune pe peretii interiori ai radiatorului. Raportul dintre puterea termica si dimesiunile compacte este mare, avand o inertie termica scazuta si o conductivitate termica ridicata. Acest tip de calorifer din aluminiu functioneaza cu agent termic apa calda sau abur (vapori).

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP N/A
BRAND VISION
MODEL N/A
MATERIAL ALUMINIU
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 160
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 24
TIP ALIMENTARE N/A
VOLUM INTERIOR [L] 0,29
RACORD [TOLI] 1
DISTANTA INTRE AXE [MM] 600
INALTIME [MM] 656
LATIME [MM] 80
ADANCIME [MM] 97
CULOARE ALB
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (1 review)

Adaugă un review