ELEMENT CALORIFER DIN ALUMINIU, SEVEN B4, 500x100mm, 156.5W

Adauga un review

 • Cod produs: 30SB4500
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: NOVA FLORIDA

44.90 LEI / ELE TVA inclus

ELE
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

@
Element de calorifer din aluminiu ce functioneaza cu agent termic apa calda sau abur(vapori) la o temperatura de 120C. Acesta
detine certificat de performanta conform EN 442-2, eliberat de Politehnica din Milano, entitate universitara recunoscuta la nivel
international pentru activitatile sale de cercetare.
Procesul de vopsire este realizat prin strat dublu: prin anaforeza si prin pulberi, astfel elementul este rezistent la coroziune
iar vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului.
Noutati radiatoar Seven B4: Dop inovativ asamblat prin tehnologia termoelectrica.
Datorita procesului de fuziune termoelectrica, aluminiul din zonele de mbinare ntre dop si radiator, este mai uniform si se
integreaza n mod perfect cu corpul radiatorului.Fuziunea termoelectrica este realizata la temperaturi controlate care previn
formarea porozitatilor si a reziduurilor de sudura. Rezultatul este un radiator care se prezinta ca si un corp unic 100% din
aluminiu, mai rezistent si mai fiabil.
Alte avantaje a tehnologiei termoelectrice:
-Nu se produc depuneri n partea inferioara a radiatorului
-Lipsa totala de reziduuri de sudura n interiorul camerei de apa
-Finisare imbunatatita, fara bavuri externe
-Rezistenta mecanica marita
-Proces ecologic, fara risipa de material.
Alte caracteristici/avantaje radiatoar Seven B4:
-Ideal pentru sisteme de incalzire cu temperaturi scazute;
-Raport masa/randament termic optim, prin urmare mai usor de instalat si transportat
-Modular: perfect pentru orice ncapere
-Prezinta numeroase inovatii tehnologice: 3 patente internationale
-Rezistent la coroziune in timp, datorita unui strat dublu de vopsire : prin anaforeza si prin pulberi
-100% fabricat n Italia
-Presiune de spargere : 60 bar
-Randament termic ridicat = performanta crescuta ,consum energetic redus
Doriti sa inlocuiti vechiul calorifer care va face probleme? Sau doriti sa obtineti un nou look pentru baia dumneavoastra? Atunci e bine de luat in seama noul radiator din aluminiu Seven B4, produs 100% in Italia. Acesta va da, cu siguranta, un aspect inedit camerelor dumneavoastra reusind totodata sa va garanteze confortul termic de care aveti nevoie.

Radiatoarele Seven B4 functioneaza cu apa calda sau cu aburi la o temperatura de 120 de grade. De aceea putem afirma ca acestea reprezinta o alegere excelenta pentru a va putea incalzi locuinta rapid, aluminiul reusind sa disperseze caldura instant si uniform.

O noutate de luat in seama a gamei Seven B4 este dopul inovativ implementat de producator prin tehnologie termoelectrica. Datorita procesului de fuziune termoelectrica, aluminiul din zonele de imbinare intre dop si radiator este mai uniform si se integreaza perfect cu corpul radiatorului. Fuziunea termoelectrica este realizata la temperaturi controlate care previn formarea porozitatilor si a reziduurilor de sudura. Astfel imbinarea elementilor formeaza un corp uniform pregatit 100% pentru a face fata cu  brio sarcinii pentru care a fost conceput.

Radiatorul Seven B4 reprezinta solutia ideala pentru sisteme de incalzire cu temperaturi scazute. Detinator a trei patente internationale caloriferul modular va va garanta o performanta crescuta in conditiile unui consum energetic scazut. Totodata, aspectul de invechire care apare de obicei dupa o perioada de utilizare in cazul radiatoarelor, nu va reprezenta o problema de luat in seama cand vine vorba despre elementele de aluminiu care formeaza caloriferele Seven B4. Acestea dovedesc o rezistenta crescuta la coroziune datorita unui strat dublu de vopsire, prin anaforeza si prin pulberi, aspectul impecabil al elementelor mentinandu-se pe toata durata utilizarii.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP B4
BRAND NOVA FLORIDA
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 156.5
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 16
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 24
VOLUM INTERIOR [L] 0.25
RACORD [TOLI] 1
DISTANTA INTRE AXE [MM] 500
INALTIME [MM] 558
LATIME [MM] 80
ADANCIME [MM] 97
MASA [KG] 1.28
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri