ELECTROVANA GAZ HABITAT NORMAL DESCHISA 3/4"

Adauga un review

  • Cod produs: 38FS0034
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: PRIMATECH SRL

145.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Electrovana de interceptie gaz tip normal deschis se inchide atunci cand bobina este alimentata electric. Resetarea se face manual dupa verificarea eventualelor scapari de gaz.
Electrovanele sunt sunt in conformitate cu Directiva 94/9/CE (denumita Directiva ATEX 100) si sunt omologate ca aparate din grupa II, Categoria 3G si ca aparate din grupa II, categoria 3D.
Conform Directivei 99/92/CE, este recomandata instalarea in orice zona, in afara de zona 1, respectiv zona 21 (un loc in care este probabil sa apara ocazional in stare de functionare normala un mediu exploziv format la contactul substantelor inflamabile sub forma de gaz, vapori sau ceata cu aerul, respectiv un mediu exploziv sub forma de nor de pulberi combustibile in aer)

Electrovana Hidra RO03 de la Madas este o componentă cu rol de siguranță necesraă atunci când instalăm sisteme cu funcționare pe gaz. Electrovana funcționează automat. În momentul în care presiunea gazului depășește o anumită valoare, electrovana se închide. Rearmarea acesteia se face manual, după verificarea în prealabil a posibilelor scurgeri de gaz.

Dotarea centralelor termice cu echipament de protecție este un mod eficient pentru a preveni posibile incendii, explozii și distrugeri. Electrovana face parte din dotarea standard a centralelor termice. Instalarea acesteia se poate face oricând, de preferabil fiind să se facă în momentul instalării sistemului termic.

Electrovana poate fi cuplată la un sistem cu detector de gaze. În acest fel sunt preîntâmpinate orice complicații privind scurgerile de gaz. În momentul în care detectorul depistează prezența unei cantități de gaz peste norma admisă, atunci este activată elecrovana. Astfel aceasta va sista alimentarea cu gaz pentru a împiedica acumularea acestuia.

Scurgerile de gaz reprezintă un pericol pentru noi și locuința noastră. Acestea pot cauza deflagrații sau intoxicări, care pot avea efecte foarte nocive. Electrovana reprezintă o măsură eficientă de prevenire a incendiilor cauzate de acumulările de gaz. Aceasta face parte din sistemul de protecție al oricărei centrale termice. Electrovana răspunde promt, imediat ce sesizează funcționarea anormală a sistemului, astfel încât să limiteze pătrunderea gazelor în încăpere. După ce sunt efectuate verificările necesare, electrovana poate fi rearmată manual, punându-se astfel în funcțiune sistemul de încălzire. Electrovana asigură funcționarea corectă a instalației de gaz și reduce considerabil riscul acumulărilor de gaz și al distrugerilor

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND HABITAT
MODEL EVRMNA2OT
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 0.5
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
INALTIME [MM] 126
LUNGIME [MM] 55
TENSIUNE DE ALIMENTARE [V] 230 V
GRAD DE PROTECTIE IP54
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri