DUZA PT CULTURI SI ARBUSTI DEBIT 6-10L/MIN (NU NECESITA ASPERSOR) DEBIT 6-10L/MIN (NU NECESITA

Adauga un review

  • -70 %

14.90 LEI (Reducere 70%)

4.47 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Duza BUBBLER seria 500 cu panza de apa.
Caracteristici:
- utilizare cu tevi fixe pentru ridicarea inaltimii de pompare
- debit reglabil cu ajutorul surubului aflat la partea superioara
- sita de filtru
- constructie durabila din material plastic si otel inoxidabil

Irigarea este o parte importantă pentru orice cultură. În perioadele secetoase este esențial să asigurăm necesarul de apă pentru ca orice producție să prospere. Fie că este vorba de arii întregi de culturi sau diverși arbuști, puteți utiliza duza tip BUBBLER cu debit reglabil de la TORO.

Aceasta se instalează alături de țevi fixe, funcționând și fără aspersor. Înălțimea de udare este ridicată, acoperind astfel o suprafață cât mai mare. Activitățile agricole nu se pot desfășura în lipsa unei irigări corespunzătoarea a culturilor. Investind în echipamente și accesorii de calitate superioară oferite de compania TORO, vă asigurați șanse tot mai mari pentru a obține producții maxime.

Sistemele de irigare sunt foarte eficiente, practice și indispensabile pentru orice producător agricol. Acestea vă ajută să depuneți mult mai puțin efort, să petreceți mai puțin timp muncind și să obțineți rezultate mult mai satisfăcătoare. Produsele sub marca TORO garantează rezistența și durabilitatea acestora, fiind concepute pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Utilizând duza pentru culturi și arbuști veți asigura hidratarea propice bunei dezvoltări a plantelor pentru a culege cele mai bune roade. Seceta și canicula afectează serios orice cultură. Pentru a preveni pagubele dezastruoase pentru afacerea dvs nu ezitați să investiți în sisteme de irigare de cea mai bună calitate, foarte accesibile oricui.

Sistemele de irigare pot fi instalate oriunde aveți nevoie. Culturile mari vor beneficia de aportul necesar de apă pentru a produce cantitățile așteptate de recolte. Fructificați orice afacere, investind în sistemele de irigații oferite de TORO. Pe lângă duza BUBBLER puteți utiliza o gamă largă de accesorii, instalații, produse și echipamente special concepute pentru confortul și bunăstarea dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 500
TIP BUBBLER
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1.4
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 5.2
DEBIT MINIM DE LUCRU 4.9 L/MIN
DEBIT MAXIM DE LUCRU 16.8 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
CULOARE NEAGRA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri