DUZA FIXA RAZA 4.6 M UNGHI DE ASPERSIE 90 (PT ASPERSOARE STATICE) 15-Q-PC

Adauga un review

9.19 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Duza fixa 15-Q-PC pentru aspersoare din seria 570Z, cu unghi de stropire de 90grd si traiectorie 27grd.
Caracteristici:
- udare uniforma pentru eliminarea aruncarii excesive sau aruncarii necorespunzatoare
- model cu parte de cerc pentru un unghi de poverizare mai bun
- reglare precisa a razei/debitului
- filtru cu sita, cu retea fina ce impiedica infundarea duzelor
- surub de reglare pentru reducerea cu pana la 25% a razei de stropire si inchiderea completa
- dispozitiv de compensare linera a presiunii mentine un randament constant
datele tehnice sunt date pentru intervalul de presiuni recomandat de producator

Duza fixă 15-Q-PC se aplică aspersoarelor statice din seria 570Z care se utilizează pentru irigarea spațiilor cu gazon sau arbuști cu formă neregulată. Duza este are un sistem special de dispersie a apei, astfel încât udarea să se realizeze cât mai uniform, evitându-se consumul excesiv de apă sau energie.

Duza este foarte rezistentă și durabilă, find prevăzută cu o sită specială care împiedică înfundarea acesteia. Este ideală pentru aplicațiile de irigare pe teren neregulat sau dificil, asigurând eficiență maximă în funcționare. Putem ajusta unghiul de aspersie în funcție de necesitățile terenului vizat. Acest lucru se realizează prin intermediul unui șurub special de reglare a unghiului.

Sistemul de irigare cu apersoare statice este soluția perfectă pentru udarea zonelor rezidențiale, pentru menținerea în bune condiții a zonelor verzi. Aspersoarele statice acoperă o arie fixă, predefinită, ceea ce permite un control foarte bun al funcționării. Duzele fixe 15-Q-PC asigură udarea unei arii cu raza de 4.6metri, fiind foarte ușor de folosit și dovedindu-se extrem de economice.

Putem opta pentru unsistem de programare care să ne permită reglarea cu precizie a cantității de apă utilizată, timpul alocat udării, sau ziua și ora de pornire. În acest fel udarea se poate realiza automat, fără să fie nevoie de intervenția sau supravegherea noastră. Este un mod excelent pentru a economisi bani, timp și efort.

Sistemul de irigare cu aspersoare statice ne ajută să asigurăm hidratarea zonelor verzi și să ne bucurăm de prospețimea de durată pe care acestea ne-o oferă. Canicula și seceta reprezintă amenințări grave pentru dezvoltarea plantelor, iar irigarea făcută în mod constant asigură condițiile necesare creșterii armonioase a plantelor.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 570 MPR PLUS
TIP 15-Q-PC
RAZA DE STROPIRE 4.6 M
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 2.07
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 5.18
DEBIT MINIM DE LUCRU 2.84 L/MIN
DEBIT MAXIM DE LUCRU 3.07 L/MIN
CULOARE NEAGRA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri