DULAPIOR SUSPENDAT BAZA AGATA CU 1 USA, NUC, L.40xA.36xH.66cm

Adauga un review

425.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dulapior cu amplasare suspendata, cu o usa si maner de culoare argintie

Dacă dispuneți de o baie clasică, decorată într-un mod mult prea simplu și banal, atunci puteți apela la mobilierul din nuc AGATA pentru a conferi stil și personalitate încăperii.

Confecționat din lemn de foarte bună calitate, special prelucrat pentru a rezista mediului specific unei băi, dulăpiorul suspendat este o piesă extrem de utilă pentru organizarea băii. Cu ajutorul acestuia aveți la îndemână toate acele produse indispensabile unei îngrijiri adecvate. Va deveni mult mai ușor să aveți la dispoziție ceea ce vă trebuie dacă beneficiați de un dulap pentru depozitare, pe care îl puteți monta acolo unde este convenabil. Fiind rezistent la umezeală crescută, nu veți întâmpina nici o problemă, indiferent de locul unde este amplasat.

Dulăpiorul este foarte simplu de montat, iar datorită dimensiunilor reduse îi puteți găsi locul potrivit cu ușurință. Este ideal pentru a fi amplasat acolo unde vă este mai la îndemână, fără nici un fel de inconvenient.

Culoarea închisă se potrivește mai multor stiluri de decor. Fie că aveți o baie complet acoperită în faianță și gresie de culoare albă, sau aveți inserate elemente de decor în nuanțele lemnului, ori dispuneți de o baie închisă la culoare, acest mobilier va prinde foarte bine, în oricare dintre aceste situații. Culoarea închisă și neuniformă îl fac să fie mai puțin pretențios în comparație cu piese de mobile în tonuri deschise sau albe.

Designul simplu și clasic este ideal pentru a fi integrat în stilul oricărei băi. Cu ajutorul acestui mobilier orice baie va căpăta un plus de distincție, iar acesta va accentua frumusețea perenă a unei băi amenajate în stil clasic. Simplitatea dulăpiorului suspendat AGATA va accentua efectul estetic dorit.

Dulăpiorul este ideal pentru orice tip de baie, indiferent de dimensiunile acesteia. Fiind conceput pentru a fi instalat suspendat, îi puteți găsi locul potrivit în funcție de înălțimea care vă avantajează și de spațiul pe care îl aveți disponibil.

Ușor, simplu, rapid și la îndemână, cu dulăpiorul AGATA veți beneficia de toate acestea și veți reuși să mențineți ordinea perfectă în baia dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL AGATA
LUNGIME [MM] 400 MM
LATIME [MM] 360 MM
INALTIME [MM] 660 MM
MATERIAL NUC
CULOARE MARON
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri