DULAPIOR CU OGLINZI SI APLICE PT MASCA SOLO 1500

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 80R 0058
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ARTHEMA

980.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Alături de masca dublă pentru lavoare SOLO 1500 echiparea băii nu poate fi completă fără oglinzile corespunzătoare zonei lavoarului. Cu atât mai mult cu cât acestea sunt prevăzute cu sistem de iluminare și dulăpior pentru cosmetice.

Întregul mobilier SOLO 1500 este conceput pentru băile frecventate de două sau mai multe persoane. Oglinzile duble care corespund fiecărui lavoar în parte pot fi utilizate separat, astfel încât două persoane le pot folosi în același timp. În acest fel vom reduce din timpul alocat îngrijirii și curățeniei faciale, nefiind nevoie să așteptăm după fiecare persoană în parte să termine.

De multe ori este foarte inconfortabil să așteptăm după cineva la baie. Cu atât mai mult atunci când ne grăbim și trebuie să utilizăm timpul în cel mai bun mod cu putință. Mobilierul complet SOLO 1500 ne oferă soluția perfectă pentru optimizarea spațiului și eficientizarea timpului petrecut la baie.

Oglinzile au dimensiuni generoase pentru a ne oferi confort maxim atunci când dorim să ne privim sau să ne analizăm. Acestea pot reflecta nu doar partea superioară a corpului, ci și o bună parte din zona inferioară, astfel vom putea să observăm mai multe detalii, precum și întreg ansamblul felului cum arătăm.

Micul dulăpior dintre cele două oglinzi este foarte practic și elegant, fiind perfect pentru a depozita mici articole pentru îngrijire sau cosmetice. Acesta este prevăzut cu 4 rafturi care ne permit organizarea optimă a spațiului din interior. În acest fel fiecare raft poate fi alocat câte unui membru al familiei, în cazul în care aceasta este foarte numeroasă.

Întregul mobilier dublu SOLO 1500, format din masca dublă, cele două lavoare și oglinzile cu dulăpior, se potrivește cu ușurință în orice baie modernă. Este practic, elegant și contribuie la optimizarea spațiului încăperii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review