DULAPIOR BAIE FLY CU OGLINDA SI ILUMINARE, 3 USI, ALB LUCIOS, L.77xA.15.5xH.72cm

(3) Adauga un review

  • Cod produs: 80SV0241
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: SAVINI DUE

429.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

DULAPIOR BAIE FLY CU OGLINDA SI ILUMINARE, 3 USI, ALB LUCIOS, L.77xA.15.5xH.72cm

DULAPIOR BAIE FLY CU OGLINDA SI ILUMINARE, 3 USI, ALB LUCIOS, L.77xA.15.5xH.72cm

În alegerea unui mobilier de baie trebuie să ținem cont de câteva criterii. Acesta trebuie să fie în primul rând practic, astfel încât să faciliteze activitățile obișnuite și normale de zi cu zi. Dulăpioarele de baie sunt o alegere excelentă, deoarece nu ocupă prea mult spațiu și asigură cadrul necesar pentru a depozita micile obiecte, ustensile sau produse pentru igienă. Cu un astfel de dulăpior este mult mai ușor să mențineți ordinea și să aveți, în acelai timp, tot ce vă trebuie la îndemână.

Dulăpiorul de baie FLY de la SAVINI DUE este un accesoriu funcțional care este de un real folos în orice baie. Este ideal pentru a fi amplasat deasupra lavoarului căci în acest mod veți avea la îndemână obiectele și produsele destinate igienei și îngrijirii corporale. Ocupă un spațiu restrâns, dar este suficient de încăpător pentru a cuprinde tot ce aveți nevoie.

Dulăpiorul este prevăzut cu trei compartimente accesibile prin trei ușițe, care sunt acoperite cu oglinzi pe toată suprafața acestora. Ceea ce îl face foarte util este faptul că are în dotare un sistem de iluminare amplasat deasupra acestuia. Astfel aveți posibilitatea să dispuneți de lumina necesară fără consumul pe care îl are un bec obișnuit.

Culoarea albă îl face potrivit pentru orice stil de baie. Designul simplu, dar de efect, este pe gustul oricui. Este ușor de instalat și nu presupune o întreținere specială. Oglinzile din alcătuirea lui crează impresia de spațiu extins, mai ales în condițiile în care baia nu are dimensiuni prea mari.

Dulăpiorul conferă eleganță și distincție băii, fiind în același timp foarte practic. Cu ajutorul lui nu vă va lipsi nimic din ceea ce vă trebuie pentru o îngrijire adecvată, și nu va trebui să căutați produsele de care aveți nevoie prin alte părți. Spațiul de depozitare este suficient de încăpător, iar prin intermediul lui întreaga baie capătă un aspect mai îngrijit.

Dulăpiorul de baie FLY va completa perfect baia dvs, fiind practic și elegant!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

2.00 (3 review-uri)

Adaugă un review