DISTRIBUITOR UPONOR Q&E, CU ROBINET, 16X1", 3 IESIRI

Adauga un review

  • Cod produs: 59UD0521
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

330.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor pentru apa cu racorduri cu filet interior si exterior si robineti de inchidere pe fiecare circuit. Distanta dintre racorduri este de 38 mm. Distribuitorul are trei iesiri

Distribuitorul-colector de la Uponor prevăzut cu 3 ieșiri are rolul de a distribui agentul termic la temperatura setată către toate circuitele instalației termice. Fiecare dintre cele trei ieșiri corespunde câte unui circuit de încălzire. Circuitele pot acoperi o încăpere mai mare ca dimensiuni, sau două încăperi alăturate cu dimensiuni mai mici.

Putem utiliza sistemul atat la instalații sanitare de alimentare cu apa caldă și rece, cat și la încălzirea în pardoaseală și conectare radiatoare, indiferent de ce fel de tip de clădire sau locuință dispunem.

Încălzirea pe care o oferă Uponor consistă dintr-un sistem performant axat pe materiale rezistente și durabile, alături de tehnologii inovatoare pentru creșterea performanțelor sistemului. Montarea instalației se realizează fără dificultate, cu ajutorul instrumentelor special concepute pentru ușurarea muncii.

Sistemul termic prin pardoseală de la Uponor reprezintă o soluție modernă, potrivită pentru toate tipurile de locuințe sau clădiri. Pentru a nu afecta eficiența energetică a sistemului este bine ca locuința sau clădirea să fie bine izolate. În acest fel sunt eliminate pierderile de căldură, iar confortul termic se obține mult mai rapid și se menține mult mai ușor.

Mai multe

Specificatii tehnice

RACORD INTRARE [TOLI] 1 TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1 TOLI
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 16 BAR
MATERIAL ALAMA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri