DISTRIBUITOR DIN PLASTIC MINI JUMBO PT HARTIE IGIENICA MAX. D.24.5cm, ALB, L.27xA.12xH.25.5cm

Adauga un review

  • Cod produs: 80G 2428
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: GEDY

215.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor hartie igienica MINI JUMBO din plastic, utilizat pentru role de hartie igienica cu diametrul maxim de 245 mm

Orice toaletă publică are nevoie de accesorii care să asigure utilizarea igienică a acesteia. Distribuitorul de hârtie MINI JUMBO de la GEDY SPA este ideal pentru a fi utilizat în siguranță deplină. Cu ajutorul acestuia se elimină riscul contactului cu hârtia igienică și răspândirea germenilor și agenților patogeni.

Designul acestuia este practic, fiind ușor de instalat și de întrebuințat. Rola de hârtie va fi pusă în interior, astfel că fiecare poate să utilizeze hârtia cu un contact minim. În acest mod este prevenită răspândirea bacteriilor.

Toaletele restaurantelor, hotelurilor sau altor locuri publice au nevoie de dispozitive practice și igienice pentru a oferi siguranță în utilizarea acestora. Lipsa unor instrumente special concepute pentru asigurarea confortului denotă lipsă de profesionalism și neglijență. De asemenea normele sanitare impun măsuri riguroase care permit folosirea în deplină siguranță a toaletelor publice. Distribuitorul de hârtie igienică reprezintă un detaliu foarte important pentru a garanta confortul și siguranța atunci când utilizăm o toaletă publică.

Nu trebuie să facem rabat la calitate atunci când vine vorba de sănătate. Utilizând accesoriile și dispozitivele corespunzătoare asigurăm un mediu cât mai propice unei bune întrebuințări.

Designul cu formă rotundă este special conceput pentru a permite manevrarea cu ușurință a dispozitivului de distribuire a hârtiei. Accesul la aceasta se face simplu și comod datorită modelului practic.

Având culoarea albă, distribuitorul este ușor de integrat în orice toaletă. Nu ocupă spațiu mult și se instalează cu ușurință. Este simplu și rapid de verificat dacă acesta conține suficientă hârtie igienică. Astfel putem avea siguranța că nu vom rămâne în pană de hârtie atunci când ne trebuie.

Rapid, lejer și la îndemână, distribuitorul de hârtie igeinică MINI JUMBO de la GEDY SPA își va găsi neîndoielnic întrebuințarea în orice toaletă publică, pentru asigurarea confortului și bunei igiene pentru dvs!

Mai multe

Specificatii tehnice

PRODUCATOR GEDY SPA
LUNGIME [MM] 270 MM
ADANCIME [MM] 120 MM
INALTIME [MM] 255 MM
MATERIAL PLASTIC
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri