DISTRIBUITOR-COLECTOR CALEFFI PREASAMBLAT 1''X6 CAI 3/4''M

Adauga un review

 • Cod produs: 426646F1
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor-colector preasamblat din alama, pentru sisteme de incalzire in pardoseala.
Acesta este alcatuit din :
- colector de tur echipat cu debitmetre cu scala de la 0-5 l/min si robinete de reglare a debitului
- colector de retur echipat cu supape de inchidere incorporate prevazute pentru comenzi electrotermice
- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat si robinet de scurgere cu capac
- console de fixare din tecnopolimer cu distanta interaxiala reglabila
- termometre pe colectorul de tur si cel de retur, cu afisaj LCD.
Distribuitorul-colector este fabricat conform standardului EN 1982 CB753S

Colectoare-distribuitoare preasamblate echipate cu:

- debitmetre si robinete de reglare a debitului pe tur

- supape de închidere incorporate pe retur, prevazute pentru comenzi electrotermice

- termometru pe tur si retur pentru vizualizarea temperaturii agentului termic

- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat și robinet de scurgere

- console de fixare a colectorului cu distanța interaxiala reglabila

Avantajele colectoarelor-distribuitoare Caleffi:

 • Durabilitate sporita datorita alamei de inalta calitate care rezista la temperaturi si presiuni mai mari decat colectoarele din plastic sau otel inox

 • Termometrele de pe tur si retur care permit o monitorizare constanta a temperaturii agentului termic

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Încălzirea prin pardoseală reprezintă un sistem mult mai eficient, mai sigur și mai confortabil pentru asigurarea climatului ambiental potrivit pentru locuința dvs în timpul perioadei reci a anului. Compania italiană CALEFFI cu tradiție de peste 50 de ani în producția de componente pentru instalații de încălzire și inovații privind reducerea consumului de energie aferent acestora, a conceput un model de distribuitor-colector preasamblat pentru 6 circuite mult îmbunătățit față de variantele oferite pe piață.

Distribuitorul are rolul de a regla temperatura instalației de încălzire prin pardoseală astfel încât să ofere confortul termic dorit de dvs. Datorită mecanismului inovator cu care este prevăzut, distribuitorul oferă un randament foarte mare privind răspândirea căldurii în încăpere, fără a permite pierderi de căldură pe sistem.

Puteți realiza setările parametrilor de funcționare foarte simplu, datorită afișajului LCD din dotare. Acesta vă permite vizualizarea prompă a funcționalității întregului sistem pentru a ști dacă aceasta corespunde reglajului dorit.

Distribuitorul poate asigura reglarea și echilibrarea instalației de încălzire pentru până la șase circuite. Astfel puteți realiza climatul adecvat pentru întreaga locuință. Nu aveți nevoie de sisteme de automatizare sofisticate pentru reglarea temperaturilor, căci acest lucru se obține foarte ușor prin intermediul distribuitorului-colector de la CALEFFI.

Dvs veți economisi bani deoarece nu mai aveți nevoie de componente adiționale pentru asigurarea gradului de confort necesar, iar datorită mecanismului de funcționare veți reduce consumul de energie, respectiv veți reduce cheltuielile aferente acestuia.

Instalarea și montarea acestuia se fac foarte simplu și ușor, căci este preasamblat. Acest lucru înseamnă că nu aveți nevoie de alte instrumente sau componente pentru punera în funcțiune a acestuia.

Sistemul de încălzire prin pardoseală este foarte rentabil, însă trebuie să alegeți elementele potrivite care să asigure maximum de randament. Distribuitorul-colector de la CALEFFI este exact ce vă trebuie pentru a dispune de cădura necesară confortului termic potrivit, fără consum inutil și costuri suplimentare.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND CALEFFI
MODEL 6646F1
MATERIAL ALAMA
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 6
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
RACORD CIRCUIT [TOLI] 3/4
RACORD DISTRIBUITOR [TOLI] 1
LUNGIME [MM] 365
DISTANTA INTRE AXE [MM] 50
MASA [KG] 3.8
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri