DISTRIBUITOR-COLECTOR CALEFFI PREASAMBLAT 1''X10 CAI 3/4''M

Adauga un review

 • Cod produs: 426646L1
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

1,750.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Distribuitor-colector preasamblat din alama, pentru sisteme de incalzire in pardoseala.
Acesta este alcatuit din :
- colector de tur echipat cu debitmetre cu scala de la 0-5 l/min si robinete de reglare a debitului
- colector de retur echipat cu supape de inchidere incorporate prevazute pentru comenzi electrotermice
- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat si robinet de scurgere cu capac
- console de fixare din tecnopolimer cu distanta interaxiala reglabila
- termometre pe colectorul de tur si cel de retur, cu afisaj LCD.
Distribuitorul-colector este fabricat conform standardului EN 1982 CB753S

Colectoare-distribuitoare preasamblate echipate cu:

- debitmetre si robinete de reglare a debitului pe tur

- supape de închidere incorporate pe retur, prevazute pentru comenzi electrotermice

- termometru pe tur si retur pentru vizualizarea temperaturii agentului termic

- grupuri de capat alcatuite din dezaerator automat și robinet de scurgere

- console de fixare a colectorului cu distanța interaxiala reglabila

Avantajele colectoarelor-distribuitoare Caleffi:

 • Durabilitate sporita datorita alamei de inalta calitate care rezista la temperaturi si presiuni mai mari decat colectoarele din plastic sau otel inox

 • Termometrele de pe tur si retur care permit o monitorizare constanta a temperaturii agentului termic

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Eficiența și randamentul crescut al distribuitorului-colector de la CALEFFI îl fac indispensabil pentru orice sistem de încălzire prin pardoseală, dacă acesta acoperă până la 10 circuite. Numărul mare de circuite, reprezentând tot atâtea încăperi ce pot beneficia de acest tip de sistem, este potrivit pentru clădiri mari în care este mai dificil sau mai puțin rentabil să se folosească alt fel de modalitate de încălzire.

Mecanismul inovator prin care distribuitorul asigură echilibrarea sistemului și răspândirea fără pierderi a căldurii de-a lungul încăperii, asigură un consum redus de energie și costuri mai mici.

Încălzirea unui imobil cu multe încăperi este o sarcină dificilă și presupune costuri mari. Alegând un sistem de încălzire prin pardoseală va fi mai ușor să obțineți confortul termic necesar și un climat adecvat, în comparație cu alt fel de sisteme. Utilizând distribuitorul pentru 10 circuite de la CALEFFI veți obține o eficiență energetică mult crescută, beneficiind de multe avantaje ale încălzirii prin pardoseală.

Deoarece căldura circulă de jos în sus, pe toată suprafața pardoselii, dvs veți obține confortul termic dorit mai rapid și utilizând mai puțină energie. Temperatura ambientală este mai omogenă și mai uniform diseminată în încăperi, datorită faptului că nu vor exista diferențe notabile între valoarea de la nivelul parchetului și cea de la nivelul plafonului.

Distribuitorul este preasamblat, fiind astfel foarte simplu și ușor de instalat și de montat. Acesta nu va incomoda cu nimic amenajarea încăperilor deoarece montarea se realizează ascuns, în spatele unui perete.

Cu ajutorul acestui distribuitor-colector pentru 12 circuite de la CALEFFI va fi simplu să beneficiați de toate avantajele încălzirii prin pardoseală, asigurând reglarea întregului sistem. Acesta vă ajută să faceți economii datorită faptului că nu permite pierderi de căldură și distribuie rapid și uniform căldura în toată încăperea.

Fără instalații vizibile și mult mai simplu de montat, distribuitorul-colector oferă eficiența energetică maximă pentru ca dvs să vă bucurați de tot confortul! Fără alte costuri suplimentare sau alte elemente necesare funcționării propice, acesta vă ajută să reduceți consumul și cheltuielile lunare simplu și ușor!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 6646L1
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 60
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
NR. DE CIRCUITE DE INCALZIRE 10
RACORD [TOLI] 1 TOLI
RACORD DERIVARE 3/4 M TOLI
LUNGIME [MM] 575 MM
ADANCIME [MM] 61 MM
DISTANTA INTRE AXE [MM] 50 MM
MASA [KG] 6
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri