DEZUMIDIFICATOR PHNIX PENTRU PISCINA, PCF 3.0BD, CAPACITATE DEZUMIDIFICARE 3L/H

(1) Adauga un review

10,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dezumidificator pentru piscina cu suprafata de pana la 60mp.
Principiu de functionare: cu ajutorul unui ventilator aerul umed este trecut peste o serpentina racita. Serpentina racita a sistemului de refrigerare condenseaza apa, care este inlaturata, apoi aerul este reincalzit cu ajutorul unei serpentine incalzite. Acest proces functioneaza eficient cu o temperatura de ambient si punct de roua ridicate.
Panoul de comanda contine buton ON/OFF, butoane de selectie sus/jos, afisaj valoare umiditate relativa, led activare mod dezumidificare, led activare mod dezghetare

Dacă sunteți norocosul posesor al unei piscine pentru interior, ori dacă sunteți administratorul unui hotel, SPA sau sală de înot care beneficiază de echiparea cu o piscină, aveți nevoie de un aparat de dezumidificare special creat pentru astfel de încăperi. Aerul din zonele cu piscină tinde să aibe o umiditate foarte ridicată, ce crează neplăceri dacă nu îl tratăm corespunzător pentru a asigura condițiile necesare utilizării optime a piscinei.

Dezumidificatorul PHINX asigură împrospătarea aerului pentru spații dotate cu piscine cu suprafețe de până la 60 mp. Astfel puteți beneficia de senzația minunată pe care o conferă apa organismului nostru, fără neplăcerle cauzate de umiditatea ridicată. Încăperile cu piscină prezintă un risc crescut pentru dezvoltarea igrasiei, iar aerul mult prea umed constituie un mediu propice dezvoltării și transmiterii microbilor. Împrospătarea aerului este esențială și absolut indispensabilă pentru utilizarea regulată a unei piscine.

Relaxare, distracție, bucurie, binedispoziție, toate acestea sunt asociate cu mersul la o piscină. Simpla petrecere a timpului înotând ușor sau relaxându-vă lângă o piscină sunt suficiente pentru a vă crea o stare de bine și confort. Clipele minunate petrecute astfel ne ajută să avem un tonus fizic excelent și, concomitent, ne ajută să eliminăm stresul din viața noastră. Putem utiliza piscinele ca formă de terapie, dar și ca profilactic pentru o viață activă și sănătoasă. Beneficiile apei sunt binecunoscute și pot influența într-un mod pozitiv viața noastră.

Pentru a ne bucura fără restricții de mersul la piscină, avem nevoie să beneficiem și de asigurarea unui mediu corespunzător, prin eliminarea surplusului de umiditate din aer. Astfel vom dispune de maximum de avantaje pe care le are utilizarea unei piscine.

Dezumidificatorul PHINX poate fi utilizat ori de câte ori este nevoie pentru a crea condițiile de mediu ideale, astfel încât să nu apară efectele negative ale excesului de umiditate. Bucurați-vă de binefacerile remarcabile ale piscinei și a momentelor lipsite de orice grijă, căci cu acest dezumidificator puteți fi sigur că umiditatea ridicată va rămâne doar în apă!

Mai multe

Specificatii tehnice

DEZUMIDIFICARE 3 L/H
DEBIT DE AER [MC/H] 600 MC/H
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE NOMINALA [KW] 1.14 KW
CURENT NOMINAL [A] 5 A
UMIDITATE RELATIVA 40-100 %
LUNGIME [MM] 1500 MM
INALTIME [MM] 676 MM
ADANCIME [MM] 203 MM
AGENT FRIGORIFIC R410A
NIVEL PUTERE ACUS. INT. (LWA) [dB] 46 DB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

1.00 (1 review)

Adaugă un review