DEZAERATOR DIN ALAMA BIANCHI PT AERISIRE MANUALA A RADIATOARELOR 3/8"

Adauga un review

  • Cod produs: 40310418
  • Producator: BIANCHI

6.30 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dezaerator pentru instalatii in care se vehiculeaza apa sau lichide neagresive.
Confectionat din alama CW617N, prevaztut cu racord filetat ISO 228, tip M.
Toate operatiile de producere sunt atent monitorizate si in comformitate cu norma ISO 9001/2000

Aerisirea manuală a radiatoarelor este o modalitate de a elimina mult mai eficient aerul de la nivelul caloriferelor. Pătrunderea bulelor de aer în calorifere împiedică încălzirea corectă a acestora, ducând la un consum mult mai ridicat de energie și la un randament termic sub potențialul acestora.

Cu ajutorul dezaeratorului manual de la Bianchi putem avea garanția că aerul nu va mai crea nici un fel de problemă la nivelul instalației termice. Aerisirea radiatoarelor se face urmînd anumite etape. Este important să respectăm acești pași pentru a efectua în mod corect și eficient aerisirea radiatorelor.

Bulele de aer din radiatoare pot fi mai dificil de îndepărtat. Acestea crează o mulțime de probleme, intervenind în funcționarea corectă a sistemului termic. Aerul afectează structura țevilor de încălzire, ducând la corodarea acestora și la deteriorarea mai rapidă. De asemenea, aerul acționează precum un material izolant, împiedicând transferul optim de căldură și ducînd la pierderi termice considerabile. Fără aerisirea radiatoarelor crește consumul de energie și costurile pentru acesta, iar confortul termic se obține mai greu.

Aerisirea caloriferelor se realizează urmând câteva indicații. Mai întâi se vor închide robineții de tur și retur, indiferent de tipul caloriferului, iar apoi se va da drumul la robinetul de aerisire Bianchi. Acesta se lasă pornit până când presiunea din calorifer ajunge la presiunea atmosferică. Din calorifer va curge apă cu aer, la început. Apoi se va da drumul ușor la robinetul de retur până când va curge numai apă. După aceasta se va opri complet dezaeratorul și se vor porni robinetele de tur și retur. Se va proceda astfel pentru fiecare radiator în parte. Acest procedeu se face de regulă după câteva zile după ce instalația termică a fost pusă în funcțiune și se poate repeta oricând se consideră necesar.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 418
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
INALTIME [MM] 31 MM
CULOARE CROMAT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri