DEZAERATOR AUTOMAT STANGA DIN ALAMA TURNATA PT RADIATOARE, PN.MAX.10bar 1"

Adauga un review

  • Cod produs: 42507621
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

53.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dop pentru radiatoare cu dezaerator ncorporat.
Din alama turnata, cromata.
Cu dop higroscopic de siguranta si garnitura.
Montaj stanga

Conceput pentru aerisirea eficace a radiatoarelor, dezaeratorul automat de la CALEFFI este foarte comod și simplu de folosit. Dezaeratorul asigură eliminarea bulelor de aer care apar în timpul funcționării sistemului termic și împiedică infiltrarea acestora. În acest fel crește eficiența sistemului termic și fiabilitatea instalației de încălzire. Aerisirea conductelor și a întregii instalații termice este necesară pentru funcționalitatea ireproșabilă a sistemului de încălzire. Fără această operațiune este afectat nu doar randamentul transferului termic, ci și siguranța sistemului. Bulele de aer pot crea blocaje în cadrul instalației, ceea ce poate duce la producerea accidentelor. Cu ajutorul dezaeratorului evităm cu totul această problemă, iar funcționalitatea sistemului termic este asigurată la capacitate maximă. Dezaeratorul elimină riscul defecțiunilor care scad rezistența instalației și reduc durata de viață acesteia. Prin eliminarea aerului din instalație este menținută buna circulație a agentului termic.

 

Bulele de aer cauzează pierderi de căldură, iar centrala termică este nevoită să lucreze suplimentar pentru a le compensa. În acest fel crește consumul de energie. Prin intermediul dezaeratorului automat evităm risipa de energie și costurile mult mai mari la facturi. Astfel economisim substanțial la cheltuielile lunare, fără nici un efort în plus. Spre deosebire de dezaeratoarele manuale, cel automat oferă confort total, nefiind nevoie să fie supraveghere sau intervenție. Odată montat în cadrul instalației termice, acesta realizează aerisirea acesteia mult mai eficient decât în cazul variantei manuale. Aerul este împiedicat să pătrundă în conductele termice și în radiatoare unde perturbă funcționarea acestora. Consumul energetic va fi mult mai redus, iar randamentul centralei nu va fi afectat. Fiabilitatea sistemului termic va fi maximă datorită dezaeratorului automat de la CALEFFI, iar instalația este este protejată de eventuale defecțiuni. Foarte comod, rapid și eficinent, dezaeratorul automat este indispensabil pentru buna funcționare a sistemului termic și pentru un consum de energie mult mai redus.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 507 AERCAL
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
RACORD [TOLI] 1 TOLI
PRESIUNE DE DESCARCARE 6 BAR
LUNGIME [MM] 36 MM
LATIME [MM] 61.5 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri