DETECTOR GAZ METAN HABITAT

Adauga un review

 • Cod produs: 37DG0009
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: PRIMATECH SRL

150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 1.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Detector de gaz ce furnizeaza un semnal de iesire pentru comanda la distanta a unei electrovalve cu scopul intreruperii alimentarii cu gaz metan in retea. Cand are loc o scurgere de gaz furnizeaza un semnal vizual(LED rosu) si un semnal acustic(buzzer).
Are un sistem de auto-diagnoza pentru verificarea bunei functionari a detectorului. LED-ul galben aprins indica o functionare defectuoasa a detectorului.
Butonul test/reset are dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza.
Se pot instala mai multe detectoare pe aceeasi electrovana.
Punct de reglare a alarmei: 9% LIE.
Interval de alarmare: 3%-20% LIE.
Timp de stabilizare initiala: 2 min si 30 sec.
Alarma auditiva: Buzzer min. 85 dB la 1m.
L.I.E. - limita inferioara de explozie

Siguranta celor ce locuiesc sau muncesc intr-o cladire unde se folosesc echipamente pe gaz depinde de masurile luate, de la verificarile periodice la achizitionarea de detectoare de gaz care sa semnalizeze orice scurgeri de gaze.

Acum la Romstal iti punem la dispozitie un nou detector de gaz un pret excelent. Este vorba despre detectorul de gaz metan Romstal Habitat realizat din materiale de calitate si care beneficiaza de tehnologii de ultima generatie. Acest detector de gaz este conceput si setat pentru a depista rapid orice scapare de gaz care s-ar putea produce din cauza utilizarii aragazului, a buteliei sau a unei centrale, anuntand printr-un semnal sonor si luminos potentialul pericol. Detectorul de gaz Romstal Habitat furnizeaza un semnal de iesire pentru comanda la distanta a unei electrovalve cu scopul intreruperii alimentarii cu gaz metan in retea. Cand are loc o scurgere de gaz furnizeaza un semnal vizual (LED rosu) si un semnal acustic (buzzer). Are un sistem de auto-diagnoza pentru verificarea bunei functionari a detectorului. LED-ul galben aprins indica o functionare defectuoasa a detectorului. Butonul test/reset are dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza. Detectorul este foarte simplu de instalat si nu ocupa mult spatiu.

 

Nu uita ca folosirea unor astfel de sisteme de siguranta este ceruta si de legislatia in vigoare, in anumite conditii. Verifica si tu daca trebuie sa iti instalezi un detector de gaz, dar recomandarea noastra este sa nu iti asumi niciun risc, indiferent daca legea iti impune sau nu astfel de echipamente.

Detectorul de gaz metan Romstal Habitat este unul de calitate, sigur, fiabil şi durabil în funcţionare. Are un design simplu, modern şi dimensiuni reduse care il vor face uşor de instalat. Mai mult, este configurabil, construit astfel încât permite instalarea unui singur detector pe electrovalvă sau a mai multor detectoare pe aceeaşi electrovalvă (utilizând strict configuraţiile recomandate).

Acest dispozitiv este proiectat pentru a detecta nivelul inacceptabil de gaz din încăpere, provenit din cuptoare, aparate casnice care nu funcționează în mod adecvat, sau din alte surse. El va avertiza în legătură cu prezența gazului atunci când concentrația este în jurul pragului de 9% din LIE pentru gaz metan.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ROMSTAL HABITAT
PRAG DE ALARMARE 9 % LIE
TIMP DE STABILIZARE SENZOR 2:30 MIN
TEMP. DE LUCRU [ºC] -10 ÷ +40
ALARMA ACUSTICA [DB(A)] 85
SEMNALIZARE LUMINOASA LED BICOLOR
TENSIUNE DE ALIMENTARE [V] 230
PUTERE ELECTRICA CONSUMATA N/A
PUTERE CONSUMATA [VA] N/A
GRAD DE PROTECTIE IP 42
MATERIAL ABS V0
CULOARE N/A
INALTIME [MM] 38
LATIME [MM] 75
ADANCIME [MM] 95
MASA [G] 300
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri