DETECTOR DE MISCARE 360 GRD INALTIME>3M PROMOD

Adauga un review

  • -15 %

75.51 LEI (Reducere 15.91%)

63.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Un detector de mișcare reprezintă o modalitate de a evita risipa de energie și de a conferi mai multă siguranță casei dvs. PROMOD are disponibil un model eficient și practic de detector, care funcționează pentru o înălțime mai mare de 3 metri.

Detectorul funcționează perfect pentru corpurile de iluminat pe baza de led. Tehnologia led se pretează pentru diverse dispozitive high-tech, astfel încât dvs să beneficiați de cel mai bun confort și să puteți controla atât funcțiile acestora, cât și nivelul consumului.

Detectorul de mișcare permite aprinderea luminii numai atunci când cineva se află în raza lui de acțiune, iar după o scurtă perioadă lumina se stinge automat. În acest mod veți consuma exact atâta energie cât este nevoie, fără grija că uitați lumina aprinsă. Este foarte util pentru a fi montat la uțile de intrare sau în scările bloc. Nu va fi nevoie să țineți lumina aprinsă atâta timp cât nu beneficiați de aceasta. Detectorul va activa becurile de îndată ce treceți în zona acoperită de acesta, astfel de fiecare dată când aveți nevoie se va aprinde lumina.

Consumând doar atât cât aveți nevoie, veți face economii substanțiale la cheltuielile pentru energie. Reducerea consumului de energie este direct proporțional cu reducerea emisiilor poluante. Astfel că puteți contribui la protecția mediului înconjurător prin adoptarea unor măsuri minime și foarte accesibile de control asupra utilizării resurselor.

Veți obține mai multă siguranță nu doar în privința consumului de energie, dar și în privința protecției casei și familiei dvs. Este cunoscut faptul că zonele iluminate sunt mult mai puțin predispuse atacurilor, astfel că veți diminua la maxim riscul pătrunderilor ilegale în domiciliul dvs.

Detectorul asigură o utilizare mult mai îndelungată a surselor de lumină, astfel că făcând o minimă investiție veți dispune de multe beneficii pe termen lung. Siguranță, control și economie, veți obține cu certitudine cu ajutorul detectorului de mișcare de la PROMOD!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri