DESCARCATOR PENTRU PANOURI FOTOVOLTAICE TIP 2/C-PV 300V

Adauga un review

680.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Descarcatoarele tip II/C-PV 300V sunt descarcatoare de curent continuu care se utilizeaza la protectia sistemelor
fotovoltaice(panouri fotovoltaice, incarcatoare solare, invertoare de retea) pentru descarcarile indirecte atmosferice generate
de loviturile de trasnet. Se monteaza intre terminalele pozitive si negative ale panourilor fotovoltaice si priza de pamant,
asigurand descarcarea suprasarcinilor electrice care iau nastere la traznete in apropierea locului de montaj al sistemelor
fotovoltaice. Terminalele plus si minus ale string-ului (sirului) de panouri inseriate se conecteaza la bornele plus si minus ale
descarcatorului iar borna PE la firul de impamantare.
Avantaje:
- sistem de doua module (n cazul unui esec al unuia dintre module, protectia este nca posibila)
- montare pe sina DIN
- conexiune pna la 35 mm
- curenti de descarcare mari
- grad ridicat de protectie
- varistorul este elementul de protectie

Mai multe

Specificatii tehnice

TENSIUNE 300 V
NR POLI 2
CURENT MAXIM DE DESCARCARE [kA] 40
CURENT NOMINAL DE DESCARCARE [kA] 20
TEMP. DE LUCRU [ºC] -40...+80 °C
CLASA DE PROTECTIE 20
TIP II / C
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri