DEDURIZATOR APA, CU DEFERIZARE, AQUAPHOR WATERBOSS, 700

Adauga un review

6,000.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Descrierea produsului:
Filtru de dedurizare a apei Aquaphor-WaterBoss, pentru a elimina ionii de duritate (calciu si magneziu), fier si mangan din apa.
Echipamentul trebuie sa fie instalat inainte de sistemul de incalzire. Acest lucru va proteja instalatia de calcar si va
eficientiza functionarea boilerului. Apa necesara pentru a uda peluza sau gradina, spalarea autoturismului, etc. nu necesita
dedurizare si filtrare.
Se recomanda montarea unui robinet "by-pass" datorita caruia se vor usura lucrarile de montare si deservire a echipamentului.
La fel, in caz de necesitate va asigura accesul catre apa nededurizata.
Recomandam deschiderea robinetului by-pass in momentul executarii lucrarilor de service a conductei de apasau pompei, cu golirea
sistemului de apa murdara, pana la conectarea dedurizatorul.
Caracteristici:
- duritatea compensata max., mg-eq/L / d (grade germane): 24 / 67
- continut maxim a ionilor de fier (reducere pana la 0,3 mg/L), mg/L: 10
- pH minim: 6
- cantitatea rasinei Supersaver supermica, L: 19.8
- consum de sare, kg / capacitatea rasinei, mg-eq (HC - High Capacity): 2,95 / 23232
- consum de sare, kg / capacitatea rasinei, mg-eq (HE - High Economy): 1,14 / 13704
- temperatura apei, C: 3-49
- performanta lucru, mc/ora: 1.5
- volumul rezervorului de filtrare, cm: 26.7x35.6
- performanta maxima, mc/ora / caderea de presiune, bar: 2,3 / 0,94
- caderea de presiune la debit 0,91 mc/ora, bar: 0,22
- debit maxim, regenerare (la reflux), mc/ora: 0,5
- presiunea apei, min/max, bar: 1,37 / 7,85
- presiunea minim necesara a apei, bar: 1,12
- continut maxim de clor (Cl), mg/L: 1
- tip procesor: 4 butoane
- timpul regenerarii, (HC - High Capacity), minute: 33
- timpul regenerarii, (HE - High Economy), minute: 18
- consum de apa la regenerare, (HC - High Capacity), L: 95
- consum de apa la regenerare, (HE - High Economy), L: 61
- periodicitatea regenerarii, zile: programabil
- rezerva de sare comprimata, kg: 55
- dimensiuni, H/W/D, cm: 65,4/37,5/47,6
- putere: 220VAC 50Hz
- dimensiuni de montaj: 3/4" NMPT
- masa bruta: 39 kg
- frecventa regenerarii: programabil
Se recomanda ca apa care urmeaza sa fie filtrata sa se incadreze in urmatorii parametrii :
- duritatea - pana 24 megv/l
- continutul de mangan - pana 3 mg/l
- continutul ionilor de fier - pana 10 mg/l
- continutul de fier feric - pana 0,5 mg/l
- hidrogen sulfurat si sulfuri - pana 0,3 mg/l
- produse petroliere - pana 0,1 mg/l
-impuritati mecanice - lipsa
- pH - de la 6 la 9
- temperatura apei - de la +5C pana la +35C
Atentie: Dedurizatorul Aquaphor - WaterBoss nu elimina fierul din apa, care se ragaseste in compusii organici.
Nota: In cazul in care apa contine multe impuritati mecanice si clor este necesar instalarea de echipamente suplimentare pentru
filtrarea apei.
Nota: Dedurizatorul nu retine din apa hidrogen sulfurat, bacterii, produse petroliere, produse chimice si organice. In cazul in
care in apa dumneavoastra exista impuritatile enumarate mai sus consultati specialistul sau producatorul, mai ales cand folositi
apa din fantana proprie.
Se recomanda montarea in amonte de dedurizator un filtru de 20 sau de 5 microni

Dacă locuim în zone cu apă dură, care conține cantități peste normă de săruri minerale de calciu sau magneziu, avem nevoie de dispozitive pentru dedurizarea apei. AQUAPHOR PURITY a conceput dedurizatorul și deferizatorul WATERBOSS 700 în special pentru eliminarea elementelor care afectează aparatura casnică. Dedurizatorul elimină, prin procedeul de schimb de ioni, calciul, magneziul, fierul și manganul. Prin aceasta sunt prevenite depunerile de calcar sau fier, care afectează funcționarea boilerelor sau a instalației termice. Funcționarea perfectă a boilerului generează eficiența ridicată a sistemului, astfel încât randamentul acestuia să nu scadă în timp. Prin dedurizare și deferizare instalația termică sau cea hidrosanitară este protejată de depunerile de calcar sau de efectele oxidării fierului.

dedurizator

Apa dură afectează structura internă a componentelor din alcătuirea sistemului termic, iar în timp acestea se pot defecta. Astfel scade rezistența și durata de viață a boilerului, instantului sau a centralei termice cu boiler inclus. Boilerul va funcționa cu un randament mai scăzut, ceea ce înseamnă un consum energetic mai ridicat. Prin dedurizarea apei este asigurată funcționarea boilerului la capacitate maximă pentru un timp îndelungat și eficiență energetică crescută. În acest fel boilerul nu va consuma energie în exces pentru a compensa pierderile de căldură care apar datorită depunerilor calcaroase. Dedurizatorul trebuie instalat înaintea sistemului de încălzire pentru a evita afectarea acestuia de depunerile de calcar. În acest fel ne putem asigura că sistemul termic funcționează cu eficiență maximă și nu risipește energie. Consumul excesiv de energie al boilerului sau centralei termice se va reflecta în costurile lunare la facturi și în cantitatea de emisii poluante. Utilizând dedurizatorul WATERBOSS 700 de la AQUAPHOR PURITY beneficiem de costuri mai reduse la cheltuielile pentru factura la utilități, în timp ce contribuim la menținerea unui mediu mai curat și nepoluat.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP WATERBOSS 700
LUNGIME [MM] 375 MM
LATIME [MM] 476 MM
INALTIME [MM] 654 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri