DEDURIZATOR APA, GEL DECALUX BASIC, 25 ET

Vezi review-uri

 • Cod produs: 47VT1123
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEL

5,700.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 12.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Vezi mai mult

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Dedurizator monobloc, cu butelia de rasini integrata in rezervorul de sare, pentru eliminarea sarurilor minerale de calciu si
magneziu, utilizabil atat in instalatii de alimentare cu apa potabila cat si in instalatii tehnologice.
Separarea sarurilor minerare are loc in butelie, prin intermediul unor rasini schimbatoare de ioni. Regenerarea rasinii va fi
facuta prin spalare, efectuata cu apa+sare din rezervor, capabila sa indeparteze calciul si magneziul retinut de acestea.
Timer-ul face regenerare doar in intervalele presetate, in functie de numarul de regenerari posibile si nu relizeaza nici un fel
de optimizare a consumului de apa si de sare.
Programearea se realizeaza prin introducerea unor date simple, cu ar fi duritatea apei, ora exacta, frecventa de regenerare si
timpul, necesare pentru ca regenerarea sa aiba loc. In timpul fuctionarii pe ecran poate fi citita ora, deasemenea se pot
verifica datele stocate si volumul de apa care poate fi dedurizat. In timpul procesului de regenerare, pe ecran se poate urmarii
stadiul la care sa ajuns. In plus o tasta speciala poate face o regenerare manuala, ori de cate ori este nevoie.
Datele privind debitul si capacitatea ciclica sunt mentionate la apa cumaxim 30f de duritate, salinitate maxim 650 S si o
temperatura de 25C

Apa dură este dată de concentrația de săruri de calciu și magneziu aflate în aceasta. O concentrație mai ridicată conferă și apei un grad de duritate mai mare. În cazul în care apa dură devine o adevărată problemă, este indicat să utilizăm un dedurizator special care să elimină o mare parte din concentrația de săruri dure.

Dedurizatorul DECALUX BASIC 25 oferă un grad înalt de purificare a apei, putând fi utilizat în cadrul instalațiilor de apă potabilă sau a instalațiilor industriale. Dedurizatorul realizează eliminarea sărurilor minerale cu ajutorul unor rășini speciale care au rolul de a atrage ionii de calciu și magneziu. După ce aceste rășini sunt saturate cu ioni, urmează procesul regenerării, care presupune curățarea rășinilor cu o soluție de saramură.

Regenerarea se realizează după o anumită perioadă de timp pe care o setăm cu ajutorul timer-ului din dotare. Perioada de timp după care este necesară regenerarea depinde de anumite date pe care le introducem în sistem.

Dedurizarea este foarte importantă pentru buna funcționare a instalațiilor de apă sau a sistemelor termice sau sanitare. Avantajele dedurizării apei sunt:

 • Ameliorarea calității apei de băut
 • Gust plăcut al apei, fără miros specific Instalații sanitare mai curate și mai simplu de curățat
 • Durată de viață mai mare a aparatelor electrocasnice și a instalațiilor
 • Performanțe ridicate ale sistemului de încălzire

Dedurizatorul DECALUX BASIC 25R este simplu de folosit și va face o diferență enormă în privința apei. Cu ajutorul acestuia ne putem bucura de costuri mai mici în privința exploatării și înterținerii sistemului hidrosanitar și a celui de încălzire, precum și de prelungirea duratei de viața a aparatelor.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL DECALUX BASE 25
CANTITATE DE RASINA [L] 25
DEBIT UZ POTABIL 1.5 MC/H
PIERDERE PRES. UZ POTABIL [BAR] 0.5
DEBIT DE VARF UZ POTABIL 40 L/MIN
DEBIT UZ TEHNIC 0.75 MC/H
PIERDERE PRESIUNE-UZ TEHNIC [BAR] 0.5
DEBIT DE VARF UZ TEHNIC 16 L/MIN
CAPACITATE CICLICA 150 MCX°FR
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 2
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
VOLUM REZERVOR DE SARE [L] 120
CONSUM DE SARE LA O REGENERARE [KG] 3.75
DURATA REGENERARII [MIN] 40
LUNGIME [MM] 330 MM
INALTIME [MM] 1110 MM
ADANCIME [MM] 470 MM
RACORD [TOLI] 1 1/4 TOLI
MASA [KG] 43
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri