DEDURIZATOR DECALUX BASIC 20 ET

Adauga un review

 • Cod produs: 47VT1130
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: GEL

6,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dedurizator monobloc, cu butelia de rasini integrata in rezervorul de sare, pentru eliminarea sarurilor minerale de calciu si
magneziu, utilizabil atat in instalatii de alimentare cu apa potabila cat si in instalatii tehnologice.
Separarea sarurilor minerare are loc in butelie, prin intermediul unor rasini schimbatoare de ioni. Regenerarea rasinii va fi
facuta prin spalare, efectuata cu apa+sare din rezervor, capabila sa indeparteze calciul si magneziul retinut de acestea.
Timer-ul face regenerare doar in intervalele presetate, in functie de numarul de regenerari posibile si nu relizeaza nici un fel
de optimizare a consumului de apa si de sare.
Programearea se realizeaza prin introducerea unor date simple, cu ar fi duritatea apei, ora exacta, frecventa de regenerare si
timpul, necesare pentru ca regenerarea sa aiba loc. In timpul fuctionarii pe ecran poate fi citita ora, deasemenea se pot
verifica datele stocate si volumul de apa care poate fi dedurizat. In timpul procesului de regenerare, pe ecran se poate urmarii
stadiul la care sa ajuns. In plus o tasta speciala poate face o regenerare manuala, ori de cate ori este nevoie.
Datele privind debitul si capacitatea ciclica sunt mentionate la apa cumaxim 30f de duritate, salinitate maxim 650 S si o
temperatura de 25C

Apa dură reprezintă o adevărată problemă pentru funcționarea pe termen lung a instalației de încălzire sau a celei hidrosanitare. Duritatea apei este dată de concentrația de săruri de calciu și magneziu, iar în cazul în care concentrația sărurilor este foarte ridicată atunci ne confruntăm cu apa dură.

Problema apei dure se poate rezolva foarte eficient cu ajutorul dedurizatorului DECALUX BASIC 20.

Acesta este un echipament special pentru înlăturarea sărurilor dure din apă, care oferă următoarele avantaje:

 • Funcționează automat
 • Este dotat cu timer pentru setarea procesului de regenerare
 • Oferă performanțe foarte ridicate, îndepărtând mare parte din săruri
 • Apa capătă un gust mai plăcut
 • Este eliminat mirosul specific de pe conducte
 • Contribuie la reducerea consumului de energie

Apa dedurizată contribuie la creșterea performanțelor sistemului termic și asigură creșterea duratei de viață a instalaților sanitare. Depunerile de calcar scurtează durata de exploatare a instalațiilor sanitare, a centralei termice, a boilerului sau a mașinii de spălat. Acestea se deteriorează mult mai repede în condițiile utilizării apei dure.

Cu ajutorul dedurizatorului vom beneficia de costuri mult mai mici pentru întreținerea și exploatarea sistemului termic și a aparatelor electrocasnice. De asemenea, se va îmbunătăți simțitor și funcționarea acestora, iar consumul de energie se va diminua. Depunerile de calcar îngreunează fluxul de apă pe conducte și reduc din eficiența sistemului. Prin îndepărtarea sărurilor minerale se vor reduce cu mult cheltuielile lunare pentru facturi.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DECALUX BASE 20
CANTITATE DE RASINA [L] 20
DEBIT UZ POTABIL 1.2 MC/H
PIERDERE PRES. UZ POTABIL [BAR] 0.5
DEBIT DE VARF UZ POTABIL 32 L/MIN
DEBIT UZ TEHNIC 0.6 MC/H
PIERDERE PRESIUNE-UZ TEHNIC [BAR] 0.5
DEBIT DE VARF UZ TEHNIC 13 L/MIN
CAPACITATE CICLICA 120 MCX°FR
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 2
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 40
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
VOLUM REZERVOR DE SARE [L] 125
CONSUM DE SARE LA O REGENERARE [KG] 3
DURATA REGENERARII [MIN] 39
LUNGIME [MM] 330 MM
INALTIME [MM] 1110 MM
ADANCIME [MM] 470 MM
RACORD [TOLI] 1 1/4 TOLI
MASA [KG] 43
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri