Decoruri panaria italia

Frumusețea senzației de acasă vine montând plăci de gresie și faianță de bucătărie de la Panaria Italia. Acestea sunt disponibile la Romstal și vă ajută să decorați bucătăria în stil tradițional sau modern, fiind capabile să satisfacă pe deplin cerințele actuale ale utilizatorilor.

Panaria este un producător recunoscut care are în portofoliu gresie și faianță de calitate, modele caracterizate de cele mai contemporane stiluri. Panaria este o marcă de încredere care combină calitatea și capacitatea de a interpreta nevoile clienților săi, pentru a construi cu ei relații de lungă durată.

Când vine vorba de bucătărie, cu toții dorim un spațiu care să ne reprezinte și să ne semene, reflectând cine suntem dar și ce vrem să devenim. Pentru aceasta va invitam sa aruncati o privire asupra plăcilor ceramice din colecțiile Panaria disponibil.

Alege gresie si faianță cu un stil pur, vibrant și esențial. Natura este acasă, cu aceste plăci ceramice cu suprafețe cu efect de lemn și finisaje moi și variate. Poți alege, de asemenea, modele care imită marmura. Aici găsești gresie și faianță cu un aspect îndrăzneț, pronunțat care se armonizează cu tonurile de culoare derivate din celelalte componente ale bucătăriei. Gresia Panaria este caracterizată de eleganță, puritate, armonie, trei senzații unice pentru un nou concept de acasă. La fel putem vorbi și de faianța de bucătărie. Aceasta va acoperi pereții și va reflecta o calitate naturală luminată, cu un spirit modern. Ea completează spații elegante și rafinate, în care clasicismul și tradiția se reunesc într-un design liniar și compus.