0372 123 101
CUTIE DAB FEKAFOS 550
9.100,00 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
#

CUTIE DAB FEKAFOS 550


CUTIE DAB FEKAFOS 550

Cod produs: 73P 0385
Producator: DAB PUMPS S.P.A
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

9.100,00 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescriere

Statie de colectare si evacuarea apelor uzate si rezidurilor de uz casnic, precum cele de la cazi de baie, lavoare, dusuri, masini de spalat amplasate la subsol sau sub nivelul canalizarii.
Statia poate fi echipata cu doua pompe submersibila Feka 600 NA, Feka VS/VX 550/750/1000/1200 M-NA/T-NA, Feka 1400/1800 sau GRINDER 1800.
Rezervorul este din polietilena de inalta densitate cu o capacitate de 550 litri, are doua capace cu garnitura de inchidere ce garanteaza o buna etansare impotriva gazelor sau a lichidelor ce ar putea refula. Acesta poate fi ingropat sau amplasat intr-un put din beton, cu conditia ca suprafata pe care este amplasat sa fie plana.
Rezervorul are doua dispozitive DSD-2 pentru a facilita intretinerea pompelor, are doua picioare de sustinere, sanii glisante, bride de rotire tevi cu ghidaje de glisare.
Rezervorul are in partea superioara doua racorduri de alimentare cu diametrul de DN 110, doua racorduri de evacuare cu diametrul de 2 toli si un racord pentru ventilatie de DN 50.
Statia de colectare vine echipata cu ansamblu de elemente hidraulice pentru cuplarea racordului de evacuare a ambelor pompe la racordurile in partea superiora a rezervorului.
Acesta vine echipat cu 3 plutioare amplasate pe un suport din otel inox si suport pentru cablul ce se conecteaza la plutitor

Specificatii tehnice

MODEL FEKAFOS
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 50
INALTIME [MM] 745 MM
LATIME [MM] 1100 MM
ADANCIME [MM] 920 MM

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse