CRONOTERMOSTAT RADIOFRECVENTA, LCD, ST620RF, 6 TEMPERATURI, CU BATERII

Adauga un review

470.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronotermostat cu radiofrecventa, pentru utilizarea in sistemele de incalzire.
Pachetul include:
- termostat
- receptor.
Termostatul are display cu afisaj pentru:
- data si ora
- temperatura masurata
- indica numarul programelor selectate
- incalzire activa
- program vacanta activ
- baterie scazuta
- semnal wireless
- indicator RCC
- service
- mod racire activ
- blocare atingere ecran.
Dimensiunile termostatului sunt: lungime: 111 mm, inaltime: 111 mm, adancime: 30 mm.
Fuctiile receptorului:
- mod automat
- mod manual
- pornit/oprit
- activare cycle (4 minute pornit, 11 minute oprit)
- buton de sincronizare cu termostatul
- buton de resetare.
Dimensiuni receptor: lungime 145 mm, inaltime 100 mm, adancime: 35 mm

salus ST620RFPentru reglarea climatului ambiental, SALUS a conceput un crono-termostat operabil de la distanță prin unde radio. Prin intermediul acestuia putem controla funcționarea sistemului de climatizare și temperatura ambientală. Foarte simplu de folosit, cronotermostatul permite manevrarea mult mai comodă a temperaturii. Prin intermediul acestuia avem posibilitatea de a opta fie pentru o temperatură mai ridicată, sau una mai scăzută, în funcție de preferințe. Deoarece putem cupla cronotermostatul la sistemul de climatizare, putem alege pentru căldură în timpul iernii, sau pentru răcoare în timpul verii.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Cronotermostatul asigură eficiența ridicată a sistemului termic. Prin termostatare putem reduce considerabil consumul de energie. În plus, datorită funcțiilor speciale din dotarea acestuia, vom obține performanțe notabile privind funcționarea sistemului termic. Prin controlul temperaturii putem controla foarte eficient nivelul consumului de energie. Cronotermostatul de la SALUS indică cu precizie temperatura ambientală, oferind posibilitatea de a programa funcționarea sistemului termic. În acest mod putem face economii substanțiale la costurile pentru facturi. Confortul termic dorit poate fi obținut cu minimum de consum. Cronotermostatul previne risipa de energie. De multe ori nu suntem conștienți că sistemul termic funcționează cu un consum inutil. Prin inermediul cronotermostatului putem împiedica funcționarea defectuosă a sistemului, în timp ce ne asigurăm confortul termic ideal.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Reducerea consumului are efecte și asupra reducerii emisiilor poluante. Optând pentru dispozitivele cu impact ecologic beneficiem din mai multe puncte de vedere. Poluarea mediului afectează pe toată lumea și este important să contribuim eficient la un mediu mai sănătos. Cronotermostatul reprezintă o modalitate ingenioasă de reducere a emisiilor poluante provenite din spațiul individual al fiecăruia. Simplu de utilizat, confortabil și precis, cronotermostatul de la SALUS sporește eficiența sistemului de climatizare, prin reglarea climatului ambiental. Prin tehnologia încorporată, beneficiem de tot confortul dorit cu minim de consum.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ST620RF
FUNCTIONARE RADIOFRECVENTA
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri