CRONOTERMOSTAT RADIOFRECVENTA LCD ILUMINAT RT510RF PROGRAMABIL IN 6 INTERVALE DE TIMP/ZI

Adauga un review

235.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronotermostat programabil, mobil, de ambient utilizat in instalatiile de incalzire/climatizare. Cronotermostatul sau emitatorul
are semnal ce se transmite prin radio catre un receptor. Receptorul este un modul care controleaza pornirea si oprirea
cazanului/microcentralei si se amplaseaza pe acesta/aceasta.
Caracteristici:
- Design modern, afisaj LCD iluminat;
- Ciclu de programare saptamanala 5+2 zile sau programare pe fiecare zi, individual (6 intervale de timp/zi);
- Mod MANUAL (anulare program);
- Functie Boost - prelungire program curent (max. 9 ore);
- Mod SLEEP, mod VACANTA (pana la 31 de zile);
- Functie CALIBRARE (+/-3 grd C);
- Functie de testare a comunicarii termostat-receptor;
- Distanta de comunicare este de pana la 60 [m] in spatiu deschis;
- Protectie anti-inghet, valoare reglabila (5 grd C - 17 grd C);
- Alimentare termostat: 2 baterii tip AA;
- Alimentare receptor: 230 [V], 50 [Hz];
- Tip releu receptor: NO, 16 (5) Amp;
- Sincronizare termostat-receptor: cod generat de microprocessor, 60.000 canale;
- Receptor cu buton pentru mod MANUAL.
Termostatul si receptorul sunt deja sincronizate din fabrica


Cronotermostatul de la SALUS funcționează pe bază de unde radio, având rolul de a controla funcționarea centralei termice sau a sistemului de climatizare. Cu ajutorul acestuia putem regla temperatura ambientală pentru a beneficia de maximum de confort, cu minimium de consum. Cronotermostatul contribuie la reducerea consumul de energie, prevenind risipa și utilizarea excesivă.
Cronotermostatul poate fi acționat de la distanță, foarte comod și simplu. Acesta funcționează pe sistemul emițător-receptor, prin care sunt transmise comenzile către sistemul termic sau cel de climatizare. Ecranul acestuia afișează toate informațiile utile, precum temperatura ambientală sau programul activat. Putem selecta programul cel mai convenabil, în funcție de preferințe și de momentele pe care le petrecem acasă.
Dispozitivul este prevăzut și cu funcție antiîngheț. Aceasta asigură protecția instalației termice în zilele geroase cu un consum foarte redus de energie. Această funcție este foarte utilă atunci când suntem plecați de acasă. Trecerea de la funcția antiîngheț la o putere termică normală se face cu un consum mult mai mic de energie, decât în cazul opririi și repornirii centralei termice. Cronotermostatul poate fi programat pentru a controla eficient funcționarea sistemului termic, evitând astfel orice consum inutil de energie.
Prin programarea sistemului termic și a celui de climatizare putem optimiza funcționarea acestora. Cronotermostatul de la SALUS reprezintă o modalitate ingenioasă de a beneficia de tot confortul necesar, fără nici un efort. Acesta ne ajutăm să dotăm locuința cu cele mai inovatoare tehnologii, îmbunătățind radical viața de zi cu zi.
Prin reducerea consumului în mod inteligent beneficiem atât de costuri mult mai reduse pentru energie, cât și de emisii poluante diminuate. Cronotermostatul ne ajută să ținem sub control acul contorului de electricitate, pentru a ne bucura de confortul total. Pe lângă toate acestea, cronotermostatul contribuie activ la ecologizarea mediului. Orice detaliu este semnificativ și contează în ansamblu, astfel că prin măsurile pe care luăm zi de zi, putem face o diferență remarcabilă pentru îmbunătățirea calității mediului înconjurător. Cronotermostatul de la SALUS reprezintă o modalitate facilă de a beneficia de un consum mult mai redus la energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL RT
FUNCTIONARE RADIOFRECVENTA
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5/±0.25 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri