CRONOTERMOSTAT CU FIR, SALUS 091FL

(3) Adauga un review

145.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronotermostat programabil de ambient utilizat in instalatiile de incalzire/climatizare. Cronotermostatul are butoane ascunse sub o usita glisanta. Este de culoare alba cu doar doua butoane si un ecran LCD la vedere.Termostatul contine noua program in memoria sa. Sase dintre acestea sunt prestabilite din fabricatie si mai raman trei care pot fi modificate de utilizatori.
Intervalul de masurare a temperaturii la cronotermostat este de 0-34.4 grd C, este alimentat cu doua baterii tip AA si umiditatea admisa intre 10-90%.
Cronotermostatul are urmatoarele componente:
- butoane pentru vizualizarea si modificarea programului
- buton setare temperatura
- buton OK
- buton reglare zi saptamana
- buton reglare minutar
- buton reglare secundar
- butoane setare functionare confortabila sau economica
- ecran LCD pe care sunt afisate urmatoarele: afisaj regim de functionare confortabil sau econimic, afisaj numarul programului selectat, afisaj comanda manuala, afisaj zi saptamana, afisaj ora, afisaj profil zi, afisaj stare baterii, afisaj temperatura, afisaj de functionare, afisaj mod de racire, afisaj mod de incalzire si afisaj protectie impotriva inghetului

Salus 091FL este un termostat ambiental programabil cu ajutorul caruia se poate obtine o economie de energie de pana la 30%

• Posibilitatea de schimbare a temperaturii in sus si in jos

• Afișaj LCD cu iluminare

• Sensibilitatea este 0.2 ° C

• 9 programe, din care 6 presetate si 3 modificabile de catre utilizator

• 3 nivele de temperatura: de zi, noapte si antiinghet • Posibilitatea de schimbare a histerezei (diferenta la pornire)

 

Cronotermostatul 091FL realizat de SALUS CONTROLS reprezintă o soluție excelentă pentru controlul precis al temperaturii ambientale. Acesta poate fi programat în funcție de ore sau momente ale zilei pentru a regla automat climatul ambiental când nu suntem acasă sau în funcție de preferințele de moment. Cronotermostatul este destinat cu precădere persoanelor care sunt plecate o bună parte a zilei, oferind posibilitatea de a controla funcționarea sistemului de încălzire în orice moment. În acest fel este evitat consumul excesiv de energie și costurile ridicate.

Putem alege între două nivele de temperatură diferită, în funcție de nevoile și preferințele noastre. Astfel putem opta pentru modul comfort. Acest mod setează dispozitivul la o temperatură echilibrată astfel încât nu vom avea senzația de frig sau supraîncălzire. Este modul preferat în cazul în care ne aflăm acasă și dorim să beneficiem de tot confortul termic.

Al doilea mod este modul economic. Precum denumirea o sugerează, acest mod permite un consum redus de energie în timpul nopții sau în timpul în care nu ne aflăm acasă. În acest fel vom ști că nu risipim căldura inutil, ceea ce va însemna costuri mai mici cu până la 30% pentru factura de energie.

Pentru a asigura o eficiență optimă a termostatului, diferența temperaturii setate la modul de comfort și cel economic nu ar trebui să fie mai mare de 3°C. În caz contrar, dacă temperatura camerei este prea rece, sistemul de încălzire va folosi mai multă energie pentru a încălzi casa și a menține temperatura camerei la un nivel mai ridicat. Setarea nivelului termic pentru cele două moduri de operare o putem face manual, selectând valorile termice pe care le considerăm potrivite.

Pentru amplasarea cronotermostatului este necesară o locație convenabilă, deoarece locul ales are un efect important în modul de operare al sistemului.Pentru a asigura o bună funcționare și eficiență, termostatul poate fi amplasat pe un perete dintr-o cameră cu o buna circulație a aerului. Nu trebuie montat lângă aparate care generează caldură sau locuri expuse la lumina solară. De asemenea, dispozitivul nu trebuie instalat lângă ușă, în camere izolate cum ar fi o pivniță, în locuri expuse direct la umiditate sau condens .Termostatul 091FL trebuie instalat la aproximativ 1,5 metri deasupra nivelului pardoselii pentru a obține cele mai bune rezultate.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 091
FUNCTIONARE CABLU
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
INALTIME [MM] 80 MM
LATIME [MM] 30 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (3 review-uri)

Adaugă un review