CRONOTERMOSTAT INCALZIRE PARDOSEALA VISION VHTRP230 COMP. CU SENZOR PARDOSEALA

Adauga un review

210.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat ambiental programabil, utilizat in sistemele de incalzire in pardoseala sau in sistemele de racire. Acesta are un design elegant, cu ecran mare LCD, prevazut cu butoane tactile.
Functiile termostatului:
- Comanda prin modularea duratei impulsurilor (PWM Pulse Width Modulation);
- Regim de noapte (NSB);
- Protectie antiinghet;
- Functie confort care permite setarea unei temperaturi de confort, setata pentru perioada in care sunt utilizatori in incinta;
- Functie economic care permite setarea unei temperaturi pentru perioadele in care nu sunt utilizatori in incinta incalzita;
- Mod Vacanta;
- Mod Party;
- Functie de protectie a ventilelor

VERT50 este un termostat ambiental programabil, foarte performant și sigur de utilizat. Acesta se utilizează pentru sisteme de încălzire prin pardoseală, având și posibilitatea comutării pentru funcția de răcire.

 

Putem alege unul dintre cele trei programe special concepute, sau putem opta pentru unul dintre cele două programe pe care le stabilim singuri. Interfața termostatului este simplu de utilizat. Pentru a vizualiza programul pe care dorim să-l utilizăm trebuie să intrăm în mediul Profile. Aici vom găsi cele trei moduri de funcționare prestabilite plus alte două pe care le putem stabili singuri.

 

Profilurile pe care le putem selecta sunt: Family, Single, Office, Name 1 și Name 2. Putem modifica setările profilurilor, prin variația celor 6 momente din zi și alocându-le noi zone de temperatură. Acest lucru se poate face pentru o singură zi sau pentru o zi din săptămână și pentru weekend. Putem redenumi profilele și copia setările dintr-un profil în altul, sau în unul nou.

 

Cronotermostatul ambiental VERT50 ne oferă posibilitatea controlul cu precizie a variațiilor de temperatură din cadrul fiecărei zile. În funcție de nevoile termice diferite pentru zile diferite, putem regla, ajusta și programa temperatura mediului ambient pentru a beneficia de tot confortul termic dorit.

 

Pentru fiecare parte a zilei, putem alege una dintre cele trei zone de temperatură: Confort, Standard sau Reduced. Pentru fiecare zonă putem stabili temperatura pe care o considerăm adecvată. Astfel, pe parcursul unei zile putem stabili temperaturi diferite pentru cele șase momente: dimineața-devreme, dimineața, amiaza, după-amieza, seara și noaptea. Acest lucru ne ajută să controlăm consumul de energie și să utilizăm doar strictul necesar, evitând risipa și costurile piperate.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

INTERVAL DE COMANDA A TEMP. 5-35 °C
CULOARE ALB
CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CROMOTERMOSTATE, REGULATOARE) I
VALORI CONFORM CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CRONOTERMOSTATE, REGULATOARE) [%] 1
MODEL VHTRP230
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 45
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
HISTEREZIS (DIF. LA PORNIRE) +/-0.5 °C
INALTIME [MM] 85
ADANCIME [MM] 25
LUNGIME [MM] 85
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
GRAD DE PROTECTIE IP 30
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri