CRONOTERMOSTAT DIGITAL REV 24RF/SET,CU COMANDA LA DISTANTA RADIO

Adauga un review

 • Cod produs: 39T 0063
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: SIEMENS SRL

850.01 LEI / SET TVA inclus

SET
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Set alcatuit dintr-un transmitator si un receptor tip RCR10/868, folosit in instalatiile de incalzire si de racire centrala.
Cronotermostatul de camera electronic sau transmitatorul este alimentat de doua baterii tip AA si are rolul de a afisa
temperatura din ambient, a selecata programele de functionare, de a realiza setarit si de a transmite prin radio frecventa catre
receptor diferite comenzi. Receptorul poate fi pozitionat pe un echipament si este are dimensiunile de 114 mm lungime, 88 mm
inaltime si 31.5 latime.
Cronotermostatul are in componenta:
- programator saptamanal
- un display LCD
- buton selectie mod de operare
- butoane pentru ajustare de + si
- buton info
- buton selectie program
- buton activare mod party
Pe display-ul LCD sunt afisate urmatoarele: afisaj mod incalzire activat, afisaj mod racire activat, afisaj info, temperatura din
camera, afisaj mod de functionare confort activat, afisaj mod de functionare economic activat, afisaj punct de protectie
antiinghet, afisaj mod de functionare pe 24 de ore, afisaj unitate de masura temperatura, afisaj ora si data, afisaj stare
baterii, afisaj alarma, afisaj program vacanta activat

siemens REV 24RFCRONO- TERMOSTAT DIGITAL REV 24RF/SET,CU COMANDA LA DISTANTA RADIO

Pentru a controla în mod eficient climatul ambiental, SIEMENS a conceput cronotermostatul digital REV care poate fi programat de la distanță. Acesta funcționează prin radiofrecvență, oferind posibilitatea reglării temperaturii printr-un transmițător. Prin intermediul crono-termostatului este simplu să ajustăm temperatura din interior astfel încât să beneficiem de tot confortul termic dorit, fără consum excesiv. Termostatarea are avantajul că ne permite să economisim consistent la costurile pentru energie. Este la îndemâna oricui să facă ajustările necesare temperaturii ambientale, astfel încât să nu-i fie afectat confortul, în timp ce consumul este redus în mod substanțial. Crono-termostatul este foarte comod de întrebuințat.

Putem programa cu ușurință temperaturile dorite de la distanță. Acesta poate fi cuplat cu aparate de climatizare pentru a oferi fie căldura necesară în perioadele reci, fie răcoare în perioadele calde. Nu este nevoie să ne deplasăm pentru a regla temperatura, ci putem face aceasta mult mai rapid și confortabil din orice loc ne-am afla. Cronotermostatul transmite informațiile primite către punctele de receptare, care răspund prin ajustarea temperaturilor din mediul ambient. Acesta îmbunătățește performanțele sistemului termic sau de climatizare, conferind eficiență energetică ridicată. Putem economisi mult mai bine la consumul de energie și la costurile aferente acestuia cu ajutorul cronotermostatului. Consumul de energie redus asigură și emisii poluante diminuate. Putem contribui foarte simplu la micșorarea poluării prin eficientizarea sistemelor de climatizare.

Termostatarea este importantă pentru beneficiul nostru, dar și al mediului înconjurător. Pentru a controla cât mai bine climatul ambiental, putem programa cu ajutorul cronotermostatului funcționarea sistemului de climatizare. Crono-termostatul este util în special persoanelor foarte ocupate dar ajuta la economisirea resurselor neesare incalzirii oriunde este amplasat.. Acesta este foarte comod și simplu de folosit, fără să mai existe riscul să uităm sau să nu reușim să ajustăm temperatura din interior.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL REV
FUNCTIONARE RADIOFRECVENTA
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP20
INALTIME [MM] 94 MM
LATIME [MM] 30 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri