CRONOTERMOSTAT CU FIR, SIEMENS RDE100.1

(2) Adauga un review

  • Cod produs: 39T 0060
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: SIEMENS SRL

225.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronotermostat de camera electronic, folosit in instalatiile de incalzire.
Cronotermostatul are in componenta:
- programator saptamanal
- un display LCD
- butoane pentru ajustare de + si
- selector pentru modul de operare
- buton setare zi din saptamana
- buton setare ora
- buton selectare/iesire
- buton confirmare
- buton ajustare valoare de referinta pentru mod de functionare normal
- buton ajustare valoare de referinta pentru mod de functionare economic
Pe display-ul LCD sunt afisate urmatoarele: temperatura din camera, mod inclazire activat, mod normal activat, mod economic
activat, afisaj unitate de masura temperatura, afisaj ora, afisaj AM sau PM, afisaj temperatura in camera afisata, afisaj stare
baterii, afisaj zi saptamana

Foarte simplu de folosit, cronotermostatul digital de la SIEMENS ajută la reglarea temperaturii ambientale exact în funcție de preferințele noastre. Cronotermostatul poate fi programat în funcție de ziua, ora sau nivelul de căldură dorit. Acesta facilitează reglarea climatului termic pentru fiecare zi a săptămânii, pentru a ne scăpa de grija consumului excesiv de energie. Eficiența sistemului termic depinde în mare măsură de reglajul temperaturii în funcție de necesități. Putem economisi substanțial la costurile pentru energie dacă aplicăm câteva reguli care ne ajută să beneficiem de maximum de confort termic cu minimum de consum. Cronotermostatul de la SIEMENS ne ajută să ne asigurăm că aceste reguli nu sunt încălcate în nici una dintre zile. Indiferent de programul nostru, putem fi siguri că centrala termică va funcționa întocmai precum a fost setată prin intermediul cronotermostatului.

Cronotermostatul este dotat cu mai multe funcții care asigură un consum redus, cum ar fi modul de funcționare economic sau cel antiîngheț. În acest fel putem seta temperatura ambientală astfel încât să nu consumăm mai multă energie decât este necesar. De fiecare dată când nu suntem acasă și nu este nevoie ca locuința să fie încălzită precum în mod normal, este foarte simplu și comod să programăm cronotermostatul în funcție de orele când suntem acasă sau suntem plecați. Ajustând în mod inteligent temperatura din interior putem beneficia de confortul termic necesar atunci când avem nevoie, în timp ce reducem considerabil consumul de energie. Cronotermostatul ne ajută să economisim substanțial la costurile pentru facturi. Putem constata că performanțele centralei termice sunt radical îmbunătățite dacă urmăm câteva indicații privind utilizarea acesteia în mod rațional. Fiabilitatea și rezistența centralei termice și a sistemului de încălzire sunt mult mai crescute prin ajustarea corectă a temperaturii. Prin intermediul cronotermostatului putem modifica temperatura din încăperi fără ca trecerea de la o valoare la alta să se realizeze brusc. Diferențele mari de temperatură necesită un aport mai mare de energie și deci un consum suplimentar. Putem evita risipa de energie prin programarea centralei în funcție de confortul termic de care avem nevoie.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND SIEMENS
MODEL RDE
FUNCTIONARE CABLU
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5 °C
CURENT DE FUNCTIONARE 2 A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP30
INALTIME [MM] 119
LATIME [MM] 23.8
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review