CRONOCOMANDA "REC04" PT. MICROCENTRALA RESIDENCE

Adauga un review

  • Cod produs: 37KR0004
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: RIELLO

890.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronocomanda Residence ofera posibilitatea de control a temperaturii din casa si functionarea microcentralei fara a fi necesara actionarea directa asupra acesteia.
Cronocomanda permite o gestionare mai fina a incalzirii deoarece ofera posibiltiate deciziei cand si pentru cat timp microcentrala va intra in functiune pentru a incalzi ambientul.
Aceasta permite de asemenea setarea temperaturii apei calde menajere fara a fi necesara accesarea panoului microcentralei.
Dispune de functie antiinghet datorita careia este evitata inghetarea apei in tevi care poate provoca daune instalatiei de incalzire. Aceasta functie se activeaza in momentul in care temperatura mediului ambiant scade sub 5 grade C.
Alimentarea este la joasa tensiune direct de la microcentrala

Cronocomanda REC04 se utilizează pentru controlul temperaturii ambientale și al apei calde menajere pentru centrala termică în condensație Residence de la RIELLO. Cu ajutorul dispozitivului de control putem selecta modul de funcționare al centralei în funcție de mai multe criterii. Cronocomanda oferă posibilitatea slectării timpului de funcționare al centralei la un anumit nivel termic, astfel încât să putem gestiona mult mai bine consumul de energie.

Este simplu să obținem eficiență energetică ridicată cu ajutorul centralei termice Residence. Aceasta funcționează prin tehnica condensației, care permite reducerea consumului cu până la 30%. Ajustarea termică realizată prin intermediul cronocomenzii REC04 contribuie la diminuarea suplimentară a consumului și obținerea confortului termic perfect de fiecare dată.

Cronocomanda ne oferă posibilitatea reglării temperaturii ambientale în funcție de momentele când suntem acasă și putem beneficia de căldură. Ținând cont de programul zilnic pe care îl avem putem stabili foarte simplu un nivel al temperaturii din interior care să ne convină. În acest fel evităm risipa de energie și funcționarea inutilă a sistemului de încălzire.

Cronocomanda este prevăzută și cu funcție antiîngheț. Aceasta permite funcționarea centralei la un nivel scăzut și împiedică înghețarea apei din conducte. Funcția antiîngheț este concepută pentru a proteja centrala de efectele temperaturilor foarte joase, prelungind durata de viață a sistemului de încălzire.

Centrala termică Residence utilizează tehnologia în condensație, care este o soluție ecologică și fiabilă pentru asigurarea confortului termic. Centrala are și funcție de preparare a apei calde menajere. Temperatura maximă a apei o putem regla cu ajutorul cronocomenzii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri