CRONO-TERMOSTAT TIP ECTEMP NEXT PLUS CU SENZOR DE CAMERA SI PODEA 230V, ALB POLAR

Adauga un review

 • Cod produs: 39D 0472
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: DANFOSS S.R.L.

459.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat electronic programabil, cu temporizator, util pentru controlul elementelor electrice de incalzire prin pardoseala. Termostatul este proiectat numai pentru instalare in pozitie fixa si se poate utiliza pentru incalzirea directa a intregii camere, oferind un grad ridicat de confort

ECtemp 535 este un regulator de temperatură ajustabil, special proiectat pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Termostatul este dotat cu un senzor de cameră pentru controlul temperaturii camerei şi cu un senzor suplimentar de podea pentru limitarea temperaturii maxime a podelei. Cronotermostatul poate fi montat fie direct, fie pe suprafaţa unui perete. Odată setat, termostatul va regla automat încălzirea pentru a îndeplini cerinţele de confort, măsurând temperatura podelei şi combinând-o cu temperatura măsurată a aerului, indiferent de schimbările condiţiilor meteorologice.

Cronotermostatul este dotat cu butoane pentru reglarea setării de temperatură şi cu un indicator LED care afişează perioadele de staţionare (lumină verde) şi perioadele de încălzire (lumină roşie). Este important ca termostatul să nu fie amplasat în camere cu umiditate ridicată. În acest caz, îl putem monta într-o cameră învecinată.

Termostatul nu trebuie să stea pe peretele exterior al încăperii sau să fie expus la lumina directă a soarelui. În acest fel putem avea siguranța că datele receptate sunt corecte, iar termostatul funcționează corespunzător. Pentru controlul optim al consumului de energie este indicat să instalăm senzor de podea. Cronotermostatul receptează datele primite de la acesta și reglează nivelul maxim al temperaturii la care poate ajunge pardoseala. În acest mod, podeaua este protejată de supraîncălzire și este evitată risipa de energie. Prin folosirea cronotermostatului tip ECtemp 535 este foarte simplu să menținem un climat adecvat atunci când utilizăm un sistem termic prin pardoseală. Prin reglarea temperaturii din aer și pe cea de la nivelul podelei putem dispune de cel mai bun confort termic.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ECTEMP
TIP 535
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 30
TEMP. MINIMA MEDIU AMBIANT [°C] -10
TEMP. DE INGHET [°C] 5
INTERVAL DE COMUTARE ±0.2-0.4 °C
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP31
LUNGIME [MM] 85 MM
LATIME [MM] 54 MM
INALTIME [MM] 85 MM
MASA [KG] 0.107
CULOARE ALB
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri