CRONO-COMANDA PENTRU INCALZIRE FUNCTIE DE TEMPERATURA EXTERIOARA SI ACM, CALORMATIC 470

Adauga un review

  • Cod produs: 35VK0008
  • Producator: VAILLANT

2,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

CalorMATIC VRC 470 este un controler reglat in functie de temperatura exterioara si are un senzor separat. Senzorul montat in exterior masoara temperatura exterioara si o ghideaza spre controler. Controlerul regleaza temperatura pe tur a incalzirii in functie de temperatura exterioara.
Controlerul este racordat la un aparat de incalzire Vaillant cu port eBUS. Se admite functionarea cu urmatoarele componente si accesorii:
- boiler de apa calda menajera (conventional).
- acumulator stratificat Vaillant actoSTOR VIH RL
- pompa de recirculare pentru alimentarea cu apa calda menajera
- al doilea circuit
- instalatia solara
- aparat de comanda de la distanta
Pentru sisteme complexe, calorMATIC 470 poate fi combinat cu urmatoarele module:
- VR 61/2 (modul vana de amestec)
- VR 81/2 (comanda la distanta).
Sectiunea cablurilor de conectare poate fi intre 0.75 si 1.5 mmp.
Calasa de protectie III

Vaillant CALORMATIC 470
Controlerul calorMATIC VRC 470 regleaza o instalatie de încalzire Vaillant în functie de temperatura exterioara si de timp. Controlerul este racordat la un aparat de încalzire Vaillant.
Crono comanda poate regla si prepararea apei calde menajere a unui boiler de apa calda menajera racordat, cu sau fara recirculare.
 
Controlerul calorMATIC este un controler ghidat de temperatura exterioara si are un senzor de temperatura montat în exterior. Senzorul de temperatura masoara temperatura exterioara si transmite valorile controlerului. Daca temperatura exterioara este redusa, controlerul creste temperatura pe tur a instalatiei de încalzire Vaillant. Daca creste temperatura exterioara, controlerul scade temperatura pe tur. Astfel, controlerul reactioneaza la oscilatiile temperaturii exterioare si regleaza constant temperatura camerei cu ajutorul temperaturii pe tur, în raport cu temperatura dorita.
Functia pentru protectie antiînghet protejeaza instalatia de încalzire si locuinta de deteriorarile cauzate de înghet.
Functia pentru protectia antiînghet supravegheaza temperatura exterioara. Daca temperatura exterioara:
– scade sub 3 °C, atunci controlerul porneste aparatul de încalzire dupa o perioada de temporizare a protectiei antiînghet si regleaza temperatura camerei la 5 °C.
– depaseste 4 °C, atunci controlerul nu porneste aparatul de încalzire, dar monitorizeaza temperatura exterioara.
 
Vaillant
 
Mod de functionare
Controlerul calorMATIC regleaza instalatia de încalzire Vaillant si prepararea apei calde menajere a unui boiler de apa calda menajera racordat. În cazul în care controlerul este montat într-un spatiu locativ, atunci puteti sa operati instalatia de încalzire si prepararea apei calde menajere dintr-un spatiu locativ. În cazul în care controlerul este montat în aparatul de încalzire, atunci puteti sa operati instalatia de încalzire si prepararea apei calde menajere de la aparatul de încalzire.
 
Crono Comanda Vaillant Calor Matic 470
 
Prepararea apei calde menajere
Cu controlerul calorMATIC puteti seta temperatura si ora pentru prepararea apei calde menajere. Aparatul de încalzire încalzeste apa din boilerul de apa calda menajera la temperatura setata de dumneavoastra. Puteti
seta perioadele în care apa calda menajera trebuie sa stea la dispozitie în boilerul de apa calda menajera. Daca este instalata o pompa de recirculare în instalatia de încalzire, atunci puteti seta perioade pentru recirculare.
Pe durata perioadei setate circula apa calda menajera de la boilerul de apa calda menajera catre robinetele de apa si înapoi catre boilerul de apa calda menajera. Daca deschideti, de exemplu, în acest timp un robinet
de apa, atunci curge imediat apa calda din acesta. Prepararea apei calde menajere nu este influentata prin reglarea instalatiei de încalzire în functie de temperatura exterioara.
 
 
Protejarea contra bacteriilor legionella
Controlerul este echipat cu functia de protectie antilegionella pentru a proteja contra infectiilor cu bacteriile legionella, agenti patogeni. Daca este activata functia de protectie antilegionella, apa este încalzita în boilerul de
apa calda menajera cel putin o ora, peste 60 °C. Specialistul activeaza functia de protectie antilegionella la instalarea controlerului.
 
 
Evitarea pericolului de ardere
La robinetele de apa calda menajera exista pericolul arderii la temperaturi de peste 60 °C. Copii mici sau persoanele în vârsta pot fi puse în pericol chiar la o temperatura mai scazuta.
> Alegeti o temperatura setata potrivita.
> Daca este activata functia de protectie antilegionella, atunci întrebati specialistul:
– când porneste functia de protectie antilegionella,
– când se raceste apa calda menajera înapoi la temperatura setata,
– daca este montata o vana de amestec ca protectie la ardere în instalatia de încalzire,
– ce trebuie sa aveti în vedere pentru a evita arsurile.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

CURENT ABSORBIT <50 MA
GRAD DE PROTECTIE IP20
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
INALTIME [MM] 115 MM
LATIME [MM] 147 MM
GROSIME 50 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
FUNCTIONARE CABLU
CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CROMOTERMOSTATE, REGULATOARE) VI
VALORI CONFORM CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CRONOTERMOSTATE, REGULATOARE) [%] 4
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri