CRONO- COMANDA PENTRU INCALIZIRE FUNCTIE DE TEMEPERATURA INTERIOARA SI ACM, CALORMATIC 370

Adauga un review

 • Cod produs: 35VK0015
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VAILLANT

1,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controlerul calorMATIC VRT 370 regleaza o instalatie de incalzire cu un aparat de incalzire VAILLANT cu port eBus in functie de temperatura camerei si de timp.
Controlerul poate regla si prepararea apei calde menajere a unui boiler de apa calda menajera racordat, cu sau fara recirculare.
Cu ajutorul controlerului calorMATIC pot fi reglate diferite temperaturi dorite pentru diferite perioade din zi si pentru diferite zile din saptamana.
In calorMATIC se poate seta in temperatura si ora pentru prepararae apei calde menajere. Pot fi setate si perioadele in care apa calda menajera trebuie sa stea la dispozitie in boiler de apa calda menajera.
Controlerul dispune de o functie pentru protectie antilegionella. Aceasta functie, daca este activata, incalzeste apa din boiler cel putin o ora, la o temperatura peste 60grd C.
Functia pentru protectie antiinghet protejeaza instalatia de incalzire si locuinta de deteriorarile cauzate de inghet. In momentul in care temperatura din camera scade sub 5grd C controlerul porneste aparatul de incalzire si regleaza temperatura camerei la 5grd C

Vaillant CALORMATIC 470
 
Controlerul Vaillant VRT 370 regleaza o instalatie de încalzire în functie de temperatura încaperii si de timp. Controlerul este racordat la un aparat de încalzire Vaillant cu port eBUS.
Se admite functionarea cu urmatoarele componente si accesorii:
– boiler de apa calda menajera (conventional)
– acumulator stratificat Vaillant actoSTOR VIH RL
– pompa de circulare pentru prepararea apei calde menajere racordata la un modul multifunctional VR 40
 
Vaillant
 
CalorMATIC VRT 370 regleaza temperatura pe tur a încalzirii în functie de temperatura camerei. De aceea trebuie sa montati controlerul în spatiul locativ. Prepararea ACM nu este influentata prin reglarea în functie de temperatura camerei. Schimbul de informatii si alimentarea cu electricitate se realizeaza la controler printr-un port eBUS. Puteti echipa controlerul pentru diagnoza si reglaje de la distanta cu programul de diagnoza Vaillant vrDIALOG 810/2 si cu sistemul de comunicare Vaillant prin Internet vrnetDIALOG.
 
Crono Comanda Vaillant Calor Matic 470
 
Preparare Apei Calde Menajere
Cu ajutorul calorMATIC VRC 370 puteti stabili temperatura si ora pentru prepararea ACM. Daca este instalata o pompa de recirculare în conductele de apa calda menajera, atunci pot fi setate de asemenea perioade pentru circulatia apei calde.
 
Protejarea contra bacteriilor legionella
Controlerul este echipat cu functia de protectie antilegionella pentru a proteja contra infectiilor cu bacteriile legionella, agenti patogeni. Daca este activata functia de protectie antilegionella, apa este încalzita în boilerul de
apa calda menajera cel putin o ora, peste 60 °C. Specialistul activeaza functia de protectie antilegionella la instalarea controlerului.
 
Evitarea pericolului de ardere
La robinetele de apa calda menajera exista pericolul arderii la temperaturi de peste 60 °C. Copii mici sau persoanele în vârsta pot fi puse în pericol chiar la o temperatura mai scazuta.
> Alegeti o temperatura setata potrivita.
> Daca este activata functia de protectie antilegionella, atunci întrebati specialistul:
– când porneste functia de protectie antilegionella,
– când se raceste apa calda menajera înapoi la temperatura setata,
– daca este montata o vana de amestec ca protectie la ardere în instalatia de încalzire,
– ce trebuie sa aveti în vedere pentru a evita arsurile.
 
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VRT 370
CURENT CONSUMAT <50 MA
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] +50
INALTIME [MM] 115 MM
LATIME [MM] 147 MM
ADANCIME [MM] 50 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP20
FUNCTIONARE CABLU
CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CROMOTERMOSTATE, REGULATOARE) V
VALORI CONFORM CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CRONOTERMOSTATE, REGULATOARE) [%] 3
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri