CRONO- COMANDA 'CONDEXA'

Adauga un review

 • Cod produs: 39T 0068
 • Parteneri Romstal: *#
 • Producator: RIELLO

1,550.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cronocomanda "CONDEXA", cod furnizor: 4030072, cod Romstal: 39T 0068 este un instrument ce permite administrarea
de la distanta a centralelor CONDEXA PRO.
Aceasta realizeaza functia de comanda la distanta cu posibilitatea de a regla parametrii de aprindere si de stingere
referitori la trei circuite independente (temperatur mare, temperatur mica si circuit sanitar - functie antilegionella).
In plus oferta posibilitatea de a afisa pe display si de a detecta eventualele avarii existente n sistem.
Comanda de la distanta, o data ce a fost conectata la placuta Master, permite programarea si monitorizarea parametrilor
principali ai instalatiei (cronometru,ore de functionare a sistemului pentru cele trei circuite, starea pompelor de
circulatie, puterea instalatiei, etc.).
Caracteristicile principale:
- Afisaj retroluminat 20 x 4.
- Distanta maxima de instalare a comenzii: 100 metri
- Programarea si monitorizarea cu usurinta
- Sonda de ambianta integrata
- Alimentare: 24V.
Dispozitivul permite realizarea unei game largi de functii prin intermediul doar a patru taste, in asa fel incat sa
simplifice orice operatie

RIELLO este lider mondial în producția de sisteme și tehnologii pentru încălzirea locuințelor. Calitatea desăvârșită și accentul căzut pe eficiență ridicată fac din produsele RIELLO unele dintre cele mai bune disponibile pe piață. Performanțele centralei termice CONDEXA PRO sunt date de tehnologia în condensație care permite reducerea consumului de energie și obținerea unui grad mare de confort termic. Randamentul centralei poate fi îmbunătățit prin utilizarea cronocomenzii CONDEXA prin care putem regla temperatura ambinetală, și nu numai, de la distanță.

Cronocomanda CONDEXA ne permite să stabilim cu ușurință regimul termic preferat și programul cel mai adecvat nevoilor noastre. Este foarte simplu de folosit, având doar patru butoane prin care putem opta pentru o multitudine de funcții.

Cu ajutorul cronocomenzii CONDEXA putem stabili cu ușurință nivelul termic în funcție de programul pe care îl avem și în funcție de necesitățile noastre. Ajustarea termică ne ajută să economisim o bună parte din consumul de energie, ceea ce duce la economii consistente pentru facturile la energie.

Centrala CONDEXA PRO împreună cu cronocomanda specială CONDEXA reprezintă soluția perfectă pentru obținerea eficienței energetice foarte ridicate pentru locuința noastră. Controlul temperaturii ambientale asigură menținerea confortului termic în orice moment al zilei, fără ca acest lucru să presupună un consum ridicat de energie.

Controlul termic este realizat de la distanță, astfel că este foarte comod de folosit. Cu ajutorul cronotermostatului putem verifica starea de funcționare a centralei și parametrii acesteia, atât pentru funcția de încălzire a locuinței, cât și pentru cea de preparare a apei calde menajere. În acest fel este foarte simplu să intervenim eficient pentru remedierea problemelor survenite.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri