COVORAS EFSE150 230V S=6 mp (0,5 x 12 m) P=150 W/mp

Adauga un review

 • Cod produs: 39D 0381
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: DANFOSS S.R.L.

1,200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

@
Element de incalzire cu cablu monofilar (un conductor), ecranat, gata confectionat pentru utilizare. Cablul subtire este fixat pe
un covoras cu adeziv la partea inferioara, pentru o instalare usoara. Elementul de incalzire este special conceput pentru
aplicatii de interior si trebuie incorporat complet in adezivul flexibil de faianta, beton sau alte materiale similar fiind ideal
pentru renovarea pardoselilor vechi. ECheat 150S ofera o putere de 150 W/m.
Cavorasul incalzitor este livrat cu 2 cabluri de alimentare electrica 1x1mm cu lungimea de 4m.
Atentie! Partea de cablu incalzitor nu trebuie taiata.
Puterea specificata este oferita la o tensiune de 230V
NOTA: Necesita termostatul de pardoseala ECTEMP 130 (Cod ROMSTAL :39D 0255)Încălzirea prin pardoseală are numeroase avantaje, iar DANFOSS ne propune o variantă foarte la îndemână pentru a beneficia de acest tip de încălzire. Covorașul electric este special conceput pentru a fi montat cu ușurință. Acesta are suprafața aderentă, ceea ce-l face să se lipească cu ușurință și să nu se deplasese atunci când urmează să fie acoperit de șapa superioară și de tipul de pardoseală dorit. De asemenea este mult mai simplu să folosim acest tip de covoraș, căci cablul care conține agentul termic este deja asamblat astfel încât răspândirea căldurii să se realizeze uniform. În acest fel este foarte simplu de montat de către oricine, nefiind nevoie de cunoștințe tehnice din acest domeniu.

Căldura este răspândită de jos în sus, prin tehnologia încălzirii radiante. Covorașul electric transferă căldura către pardoseală într-un mod foarte eficient, fără pierderi termice. Putem utiliza acest tip de încălzire pentru orice tip de încăpere și de pardoseală. Conductivitatea termică a pardoselii este importantă pentru a determina nivelul puterii termice pe care trebuie să o folosim. Gresia este un material care conduce căldura foarte bine, astfel în camerele acoperite cu gresie vom folosi o putere termică mai mică decât în cele acoperite cu lemn sau parchet. Este foarte important, de asemenea, ca locuința să fie izolată termic. Acest lucru asigură salvarea a până la 50% din energia necesară încălzirii.

Covorașul electric pentru încălzire prin pardoseală este alegerea perfectă dacă ne dorim o locuință mai curată și mai spațioasă. Deoarece întreg mecanismul este ascuns sub pardosea, nu există elemente vizibile care incomodează în privința amenajării interioare și nici obiecte care să atragă praful.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND DANFOSS
MODEL MONOFILAR ECHEAT
TIP COVORAS
PUTERE [W] 900
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
REZISTENTA LA UV DA
GRAD DE PROTECTIE IPX7
SUPRAFATA [MP] 6
GROSIME 2,3
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri