COT COAXIAL CONDENSATIE DIN POLYPROPILENA 90 GRD, D.80/125MM

Adauga un review

  • Cod produs: 35VK0021
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: VAILLANT

245.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cot la 87 grd coaxial pentru tubulatura de evacuare a gazelor arse folosita pentru centralele termice in condensatie din gama VAILLANT

Centralele termice în condensație sunt un nou standard în materie de încălzire rezidențială. Acestea utilizează cele mai inovatoare procedee pentru a oferi confortul dorit la un cost mult mai redus. Sistemul termic bazat pe tehnica specială a condensației oferit de Vaillant este mult mai fiabil, durabil și eficient, fiind opțiunea cea mai bună la ora actuală pentru asigurarea căldurii interioare.

Tehnologia în condensație constă într-un mecanism special cu care sunt dotate centralele termice, mecanism prin care se extrage căldură dintr-o sursă secundară. Schimbătoarele de căldură din cadrul centralei termice în condensație ajută la crearea condensului care folosește ulterior la furnizarea unui aport suplimentar de căldură.

Pentru funcționarea corectă a centralei termice în condensație sunt importante două aspecte. În primul rând, instalarea centralei și a întregului sistem termic trebuie să respecte anumite norme pentru ca acesta să ofere performanțe maxime. Apoi, părțile componente cu care este dotată centrala trebuiesc să fie special alese pentru a îndeplini funcțiile în mod corespunzător. Pentru evacuarea gazelor arse este indicat să utilizăm elemente speciale, precum cotul coaxial de la Vaillant.

Cotul coaxial pentru centralele termice în condensație are avantajul de a elimina noxele rezultate în urma funcționării centralei în conformitate cu cerințele și reglementările în vigoare. Cu ajutorul acestuia sunt evacuate noxele în cantități mai reduse, menținându-se un nivel scăzut al poluării atmosferice. Cotul coaxial asigură și eficiența sistemului, contribuind la reducerea pierderilor termice și creșterea performanțelor centralei de încălzire.

Avantajele utilizării unei centrale termice în condensație sunt randamentul termic mult mai ridicat, mai puține emisii poluante, consum redus de energie și costuri de exploatare reduse cu până la 35%.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU 1 80 MM
DIAMETRU 2 125 MM
MATERIAL POLIPROPILENA
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri