Cosuri fum din inox dublu perete

ELEMENT LINIAR VISION DIN INOX PENTRU COS DE FUM DUBLU PERETE, L=1 METRU,  D.INT. 600

ELEMENT LINIAR VISION DIN INOX PENTRU COS DE FUM DUBLU PERETE, L=1 METRU, D.INT. 600

  • Disponibil la cerere in 16 zile
  • Transport gratuit

1,100.00 LEI / buc
TUB INOX DP 1000 FI 450

TUB INOX DP 1000 FI 450

  • Disponibil la cerere in 16 zile

800.00 LEI / buc

Cosurile de fum dublu perete din inox comercializate de Romstal rezolva toate neajunsurile legate de evacuarea gazelor de ardere. Romstal va prezinta cele mai noi si moderne produse pentru atingerea exigentelor tehnice cerute de legislatia europeana in vigoare dar si designul cerut de clienti.

Cosurile de fum in sistem dublu perete sunt disponibile in diverse diametre si sunt completate de o suita de elemente care intregesc sistemul - elemente de fixare, de vizitare sau de scurgere. Tot aici gasiti diverse tipuri de ramificatii din inox, palarii din inox sau suporturi de pardoseala pentru cosurile de fum.

Printre cele mai importante avantaje ale cosurilor de fum dublu perete amintim: grad de izolare ridicat, astfel se impiedica formarea condensului, posibilitatea de utilizare pentru gaze de ardere cu temperaturi de pana la 700 grade Celsius, usurința in amplasare datorita  greutatii reduse a elementelor, pierderi de sarcina liniare si locale reduse datorita suprafetelor netede, usurinta in montaj datorita sistemelor de fixare si imbinare tip clema.