CONVECTOR ELECTRIC DE PODEA TESY CN 03 MIS F, 500W

(2) Adauga un review

 • -7 %
 • Cod produs: 81CT0500
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: TESY

210.00 LEI (Reducere 7.14%)

195.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 36 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

©
Este un convector electric de podea folosit pentru incalzire. Acesta a fost proiectat pentru realizarea unui schimb de
caldura rapid si circularii aerului in incapere prin propagarea unui flux intens de aer cald. Elementul de incalzire este
tubular, este confectionat din inox si contine lamele din aluminiu. Este recomandat pentru incalzirea locuintelor, birourilor, hotelurilor, magazinelor, restaurantelor, caminelor studentesti, serelor etc.
Designul ingust permite economisirea unui spatiu important din incapere.
Intrerupatorul on/off si termostatul reglabil asigura o utilizare usoara a produsului si creaza un confort sporit in locuinta.
Poate fi montat si in bai, respectand indicatiile producatorului.
Este dotat cu un intrerupator cu indicator luminos, protectie antiinghet si termostat de siguranta.

Convectorul electric reprezintă o modalitate de încălzire a încăperilor la îndemâna oricui. Nu este nevoie de racordare la gaze sau de alte instalații, acest funcționând doar pe bază de curent electric. Convectorul se montează cu ușurință pe pardoseală, având dimensiuni reduse și un design compact pentru a nu ocupa foarte mult spațiu. Îl putem folosi în spații precum magazine, restaurante, hoteluri, cămine studențești sau chiar sere, acesta fiind simplu de montat și ușor de întreținut.

Convectorul poate înlocui cu succes utilizarea radiatoarelor care pot fi destul de inestetice și incomode. Acesta funcționează pe bază de încălzire a aerului ceea ce asigură un confort termic rapid și mult mai bun decât în cazul caloriferelor. Din această cauză convectorul are o eficiență ridicată, căci nu vor mai exista pierderi termice sau o durată prea mare până la degajarea căldurii în interior. Aerul cald este direcționat în întreaga încăpere, asigurând un confort termic rapid.

Convectorul este foarte practic și poate fi folosit de oricine, în special în spațiile unde dorim să beneficiem de confort termic, însă nu există sistem de încălzire. Convectorul funcționează independent, nefiind nevoie de instalarea unei centrale termice ori a țevilor și intalațiilor specifice.

Convectorul este dotat cu termostat care permite reglarea și controlul temperaturii ambientale. În acest fel putem preveni risipa de energie ori de câte ori este posibil pentru a evita costurile ridicate la consumul de energie. Convectorul este dotat și cu funcție antiîngheț care protejează funcționarea acestuia și în perioadele foarte reci. Astfel, atunci când nu avem nevoie de căldură, de pildă când suntem plecați, putem reduce consumul termic la minimium, fără ca aparatul să sufere deteriorări cauzate de frig.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND TESY
MODEL CN 03 050 MIS F
PUTERE ELECTRICA [W] 500
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
GRAD DE PROTECTIE IP24
INALTIME [MM] 450
ADANCIME [MM] 90
MASA [KG] 3.18
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (2 review-uri)

Adaugă un review