CONTROLLER UNDE RADIO MULTI-ZONA CALEFFI WICAL PT GESTIONAREA WIRELESS CAPETE CONTROL

Adauga un review

 • Cod produs: 42210100
 • Parteneri Romstal: @-
 • Producator: CALEFFI

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Controller cu unde radio, ce poate gestiona pana la 8 zone , care sunt la randul lor in masura sa controleze pana la un nr maxim
de 4 actuatoare (pana la 32 de actuatoare pot fi gestionate in total).
Pentru controlul capetelor de comanda electronice cu cod ROMSTAL: 42210510.
Comunicare radio RF 868MHz Standard EnOcean EEP A5-04-01.
Distanta de transmisie este de 30 m in spatii deschise.
Acesta este echipat cu 4 butoane: buton de confirmare, buton inapoi, buton sus, buton jos si cu ecran LCD iluminat, cu afisaj
pentru: meniu principal, alarma, lista zone, zone modul de operare selectie, temperatura de referinta, status informatii,
temperatura zona, ziua, data, ora, mod incalzire activat, optiuni de meniu acces, Meniu INFO pentru afisarea setarilor meniului.
Functii: Auto Eco Vacanta Confort.
Alimentare: 24 V.
Contact auxiliar pentru necesar de incalzire: 5 A

controler unde radioDacă optați ca soluție pentru asigurarea climatului ambiental pentru casa dvs la sisteme de încălzire prin pardoseală, în acest caz va fi foarte util să dispuneți de un controller special.

Încălzirea prin pardoseală are nevoie de un dispozitiv de control care să vă permită să stabiliți parametrii de funcționare ai acesteia. CALEFFI  a conceput un astfel de dispozitiv care funcționează prin unde radio pentru ca întreg sistemul de încălzire să recepteze comenzile pe care i le setați.

Controller-ul este simplu de utilizat și de reglat, cu ajutorul acestuia va fi foarte ușor să stabiliți cu exactitate care zone doriți să emită căldură și care nu. În funcție de temperaturile de afară, veți putea beneficia de confortul termic dorit în încăperi. Fie că aveți nevoie de o anumită temperatură ambientală, sau doriți doar anumite camere să fie încălzite, acest dispozitiv vă ajută să oțineți ceea ce doriți. Dacă simțiți nevoia ca în cameră temperatura să fie mai joasă în timpul nopții, spre exemplu, sau când sunteți plecat, veți dispune de toată lejeritatea de a gestiona funcționarea sistemului de încălzire.

Utilizarea dispozitivului de control vă permite să reduceți consumul de energie pentru a nu irosi și utiliza mai multă decât aveți nevoie de fapt. În acest fel veți diminua și costurile aferente, bucurându-vă de confortul de care aveți nevoie, însă la un preț mult mai mic.

Nu doar dvs beneficiați ori de câte ori reduceți consumul de energie. Mediul înconjurător se eliberează de emisiile poluante. Asigurați-vă un prezent fără grija facturilor, și un viitor fără grija poluării și a efectelor extrem de nocive ale acesteia.

Avantajele încălzirii prin pardoseală sunt multiple și foarte convingătoare pentru adoptarea unui astfel de sistem pentru încălzire. În primul rând veți consuma mai puțin, deoarece căldura va veni de jos, iar o temperatură mai joasă va fi suficientă pentru a asigura același confort termic precum radiatoarele la un consum mai mare. Va fi mult mai plăcut acest mod de încălzire, iar dvs nu veți mai suferi de frig la picioare. Apoi, veți beneficia de un aspect estetic deosebit și mai mult spațiu disponibil în lipsa caloriferelor.
Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 210100
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 24/- V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP 30
INALTIME [MM] 100 MM
LUNGIME [MM] 142 MM
ADANCIME [MM] 27 MM
FUNCTIONARE RADIOFRECVENTA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri