CONTROLLER PENTRU PANOU SOLAR CU PRESIUNE

Adauga un review

590.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Regulator de temperatura pentru sisteme cu panouri solare presurizate.
Date generale:
Regulator poate fi instalat numai in spatii interioare. Acesta trebuie echipat cu o priza aditionala, cu o distanta minima de 3
mm intre contacte si sa fie in conformitate cu normele de instalare. Acesta se va alimenta electric in curent alternativ.
Pentru a evita infestarea apei din rezervor/ boiler cu bacterii, cand temperatura din acesta este mai mica pe o perioada mare de
timp, regulatorul va verifica automat temperatura din apa la un interval de 7 zile, daca temperatura nu depaseste 70 C in
aceasta perioada, in cea de a saptea zi, este setat implicit sistemul pentru a incalzi apa la 70 C, iar bacteriile dispar la
temperatura ridicata chiar daca functia nu este activa.
Continut ambalaj:
- regulator
- consola de fixare
- manual de functionare
- 1 senzor de temperatura panou solar PT 1000
- 2 senzori temperatura boiler NTC 10K
- 5 dibluri;
- 5 surub;
- 1 clema de fixare.
Intrari:
- 1 PT 1000 pentru senzor de temperatura panou solar;
- 2 NTC 10K pentru senzori temperatura boiler;
Iesiri:
- 3 conexiuni releu pentru pompa de circulatie sau pentru vana electromagnetica cu 3 cai;
- 1 conexiune releu pentru incalzire electrica

Controllerul pentru panourile solare cu presiune este indispensabil pentru funcționarea sigură a sistemului termic bazat pe energie solară. Panourile solare presurizate sunt folosite pentru producerea apei calde menajere, în regim permanent. Presiunea apei este foarte bună prin intermediul sistemului presurizat, însă fără un controller există un risc foarte mare ca temperatura din rezervorul cu apă caldă să fie prea ridicată, provocând astfel deteriorarea instalației termice. Dacă apa nu este utilizată pentru un timp mai mare aceasta va refula din cauza presiunii care se acumulează, ceea ce duce la deteriorarea supapei de siguranță.

Cu ajutorul controllerului se menține funcționarea instalației termice fără probleme. Acesta reglează temperatura apei, astfel încât aceasta să rămână la un nivel constant și să nu genereze creșteri periculoase ale presiunii. Acest lucru asigură protecția sistemului termic și funcționarea eficientă a acestuia.

Apa caldă menajeră va putea fi utilizată chiar și dacă nu mai folosim boilerul câteva zile. Controllerul monitorizează și reglează temperatura apei pentru ca aceasta să rămână la 70 de grade celsius, temperatură la care majoritatea bacteriilor nu se pot înmulți. În acest fel putem beneficia de apă curată, fără riscul contaminării cu bacterii.

Optând pentru un panou solar presurizat obținem o eficiență ridicată privind producerea apei calde pentru activitățile cotidiene. Radiația solară reprezintă o alternativă economică și ecologică la sursele de energie fosile. Putem beneficia de costuri mult mai reduse la facturile de energie, în timp ce contribuim la menținerea unui mediu înconjurător mai curat. Cu ajutorul unui sistem termic solar putem reduce consumul energetic pentru încălzirea apei cu până la 100% în zilele însorite. Controllerul pentru panourile solare presurizate asigură fiabilitatea instalației termice pentru mai mult timp, reducând riscul deteriorărilor cauzate de creșterea presiunii.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri