CONTROLLER PENTRU 2 POMPE, ACM SI RECIRCULARE, SALUS, PC12HW

Vezi review-uri

310.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 60 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Controler utilizat pentru controlul pompei de recirculare a agentului termic (AT) n sisteme de ncalzire centrala cu cazane pe
combustibil solid, ori pentru controlul pompei de apa care alimenteaza boilerul de apa calda menajera (ACM).
Domeniul de masurare al temperaturii: 0 99 C.
Domeniul de reglare al temperaturii pompei de recirculare: 5 80 C.
Domeniul de reglare al temperaturii pompei boilerului: 20 80 C.
Interfata controlerului contine:
- butoane pentru modificarea reglajelor +/-
- buton meniu
- intrerupator pornit/oprit
- senzor pompa recirculare, cu lungimea de 1.2 m
- senzor boiler, cu lungimea de 3 m
- alimentare pompa boiler
- alimentare termostat
- alimentare pompa recirculare
- display, cu afisarea: indicatorului termostat pornit, a temperaturii si a indicatorului de functionare a pompei de recirculare
- alarma.
Functii:
- functie anti-stop
- functia de prioritate
- program vacanta
- functia comanda continua
- protectie anti-inghet
- alarma la supraincalzire (cand temperatura detectata de senzor depaseste valoarea de 90C)

Sistemul de control de la Salus pentru două pompe se utilizează în cadrul instalațiilor termice care funcționează cu ajutorul cazanelor pe combustibil solid. Controller-ul oferă soluția completă, fiind conceput atât pentru reglarea temperaturii ambientale, precum și pentru prepararea apei calde menajere.

Sistemele de încălzire bazate pe cazane pe combustibil solid au nevoie de reglaj termic adecvat. Salus oferă un dispozitiv performant, cu ajutorul căruia putem obține mai multe beneficii, cum ar fi:

 • Confort termic oricum dorim. Prin intermediul controller-ului putem ajusta temperatura ambientală în funcție de preferințele noastre. Acesta acționează pompa de recirculare a agentului termic pentru a obține nevelul termic indicat. Astfel putem obține nivelul de căldură dorit, evitând situațiile în care acesta este prea ridicat sau prea scăzut.
 • Consum optim de materie primă. Controlul sistemului termic înseamnă creșterea eficienței energetice și utilizarea doar a strictului necesar. În acest fel putem economisi substanțial în ceea ce privește cantitatea de combustibil utilizată, reducând simultan și gradul de poluare atmosferic.
 • Funcții multiple și avantaje multiple. Controller-ul este dotat cu funție anti-îngheț, funcție anti-stop, funcție de prioritate, comandă continuă, program vacanță, alarmă la supraîncălzire, precum și cu butoane pentru reglarea pompei de recirculare a agentului termic și pentru reglarea boilerului. Un singur dispozitiv asigură interfața celor două sisteme, cel de încălzire a locuinței și cel de preparare a apei calde menajere.
 • Protecție pentru sistemul și instalația termică. Controller-ul avertizează în caz de supraîncălzire pentru a preîntâmpina nereguli cauzate de temperaturile sau pesiunile prea ridicate.
 • Asigură fiabilitatea sistemului termic ce funcționează cu cazan pe combustibil solid și contribuie la prelungirea duratei lui de viață
Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL PC12HW
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 50
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
PUTERE ELECTRICA CONSUMATA 2 W
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CULOARE NEAGRA
CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CROMOTERMOSTATE, REGULATOARE) I
VALORI CONFORM CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CRONOTERMOSTATE, REGULATOARE) [%] 1
FUNCTIONARE CABLU
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0021, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (50 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**    In cazul livrarilor in localitatea Sulina se asigura transportul doar pana la BAC.

***  Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

****  Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

***** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri